![]() |
| | #35 (permalink) | ||
|
Up este valabila lista din primul post.Am trimis un colet mare userului adriancri care nu a avut nici macar bunul simt sa il respinga la posta.Am pierdut 55 ron si o luna in care mai scapam de ele.CERETI BANII PE POSTA IN AVANS...
__________________ Cica nu am voie cu linkuri externe in semnatura... | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
UP Provin din surse de firma(cele de 12 cm fortron).Unele sunt noi.Toate sunt verificate sa ruleze ok si fara vibratii. Preturi 1)Venturi 12cm de pe fortron 10 lei buc. 2)Grile metal 12 de pe fortron 5 lei 3)Venturi 8cm folosite 5 lei buc 4)Venturi 8cm noi 7 lei buc 5)Venturi 8cm pe rulment 8 lei buc. 6)Grila Thermaltake aurie de 8cm 5 lei buc(o singura bucata) 7)Venturi 6cm 7 lei buc 8)Grile 6cm 3 lei buc Reduceri la mai multe bucati.
|
| | #37 (permalink) | ||
|
UP Provin din surse de firma(cele de 12 cm fortron).Unele sunt noi.Toate sunt verificate sa ruleze ok si fara vibratii.Mai sunt superred ,nmb,etc. Preturi 1)Venturi 12cm de pe fortron 10 lei buc-nu mai sunt. 2)Grile metal 12 de pe fortron 5 lei 3)Venturi 8cm folosite 5 lei buc 4)Venturi 8cm noi 7 lei buc 5)Venturi 8cm pe rulment 8 lei buc. 6)Grila Thermaltake aurie de 8cm 5 lei buc(o singura bucata) 7)Venturi 6cm 7 lei buc 8)Grile 6cm 3 lei buc Reduceri la mai multe bucati, poze in primul post.
|
| | #39 (permalink) | ||
|
UP Unele sunt noi.Toate sunt verificate sa ruleze ok si fara vibratii.Mai sunt superred ,nmb,etc. Preturi 1)Venturi 12cm de pe fortron 10 lei buc-NU MAI SUNT. 2)Grile metal 12 de pe fortron 5 lei 3)Venturi 8cm folosite 5 lei buc 4)Venturi 8cm noi 7 lei buc 5)Venturi 8cm pe rulment 8 lei buc. 6)Grila Thermaltake aurie de 8cm 5 lei buc(o singura bucata) 7)Venturi 6cm 7 lei buc 8)Grile 6cm 3 lei buc Reduceri la mai multe bucati, poze in primul post.
|
| | #40 (permalink) | ||
|
up
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |