![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2009 | Vand E8200
Intel Core 2 Duo E8200 este un procesor de ultima generatie ce foloseste tehnologii noi precum Enhanced Intel Speedstep Technology sau Intel Thermal Monitor 2. Avand doua nuclee si o memorie cache mare, de 6MB, acest procesor reprezinta alegerea ideala a celor care doresc un procesor cu performante de top la un pret mai mult decat corect fata de ceea ce ofera. De asemenea, fiind de tip BOX, acesta vine insotit si de un cooler oferit de Intel in pachet, cu performante destul de bune. Dar pentru impatimitii overclocking-ului este necesara schimbarea acestuia cu unul mai performant. 420 ron | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
un schimb cu E6750 te intereseaza ?
__________________ GIGABYTE GA-P35-DS3 | E6750 @ 3000 MHZ | Scythe Ninja Plus |4GB DDR2 Kingston Limited Edition @ 1066 MHZ | ASUS 8800GS 384mb DDR3 | 2 x WESTERN DIGITAL 500GB WD5000AAKS | SAMSUNG DVD-RW SATA| TVTUNER ATI | LCD Viewsonic VX2433 FullHD | Kit Benq A800 | Nexus Caterpillar Silent sistem case | Mushkin EP-500AP 500W
| |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
este un user total neserios! rezervarea a fost facuta pentru mine..aseara ne am inteles pentru un schimb si am stabilit ca il sun azi la ora 14.00...il sun la 13.30 si mare surpriza, imi spune ca nu mai are procesorul si ca mai suna el pe cineva, sa intrebe..dar nu stiu ce sa intrebe...in scurt timp primesc pm ca ii pare rau ca avea nevoie de bani si a vandut procesorul! cu toate ca aseara m a intrebat de mai multe ori daca nu cumva il las balta.. acum am mai observat ca si a adaugat in signature ca isi rezerva dreptul de a refuza bla bla bla.. din partea mea TR-1
__________________ Intel E6750, Asus P5K3 Deluxe WiFi, 2x1GB DDR3 Corsair 1333, WD 400gb AAKS, Sapphire Radeon HD4770 512MB DDR5, DVDROM LG, DVDRW LG SATA, Creative X-FI Xtreme Gamer, Logitech x-530, Microsoft Wireless Optical Desktop Elite, Cooler Master 520W Modulara, Carcasa Deluxe, Benq G2000WAD | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
@artyomlord-chiar daca asa este cum zici tu,nu ai voie sa dai negativ!pt ca nu ai incheiat nici o tranzactie cu el,plus ca acum daca o sa iti dea si el negativ,nu ti-l mai scoate nimeni
__________________ Rescriu/updatez bios-uri,lista c.i.click aici Vand surse atx cu garantie 6luni click aici tel.0763698375 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
vai... cum sa dai ma asa negativ? iete mah ... mare chestie... mor pe dastia ca voi... mare lucru ai pierdut tu ca nu ti l-a mai dat... s-a razgandit... si ce daca? e produsu lui face ce vrea cu el. plus ca e criza si eu sa fiu daca-mi da altu si cu 10 ron mai mult i-l dau lui banu e ban... tu chiar crezi ca pe prafurile astea mai traieste lumea in "corectitudine..." ce sa spun ai fost primu... negativ ai voie sa dai doar dupa ce ai efectuat o tranzactie si produsu n-a fost la fel ca-n descriere, nu ti-a convenit dintr-un oarecare motiv sau a fost defect...
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
aici e vorba de seriozitatea fiecaruia..eu mor de astia care se sucesc! tot ei te intreaba daca e sigura treaba..ca nu cumva sa ramana cu ochii in soare, si te lasa pe tine..masca..pur si simplu de ieri imi programasem ziua de azi..si imi pare rau ca am pierdut timpul cu montatu si demontatu calculatorului! acum nah.. asta e! da, aveti dreptate..m am cam grabit cu negativ..aveam nervi, inca eram la munca.. cu cine trebuie sa vorbesc ca sa stearga tr?
__________________ Intel E6750, Asus P5K3 Deluxe WiFi, 2x1GB DDR3 Corsair 1333, WD 400gb AAKS, Sapphire Radeon HD4770 512MB DDR5, DVDROM LG, DVDRW LG SATA, Creative X-FI Xtreme Gamer, Logitech x-530, Microsoft Wireless Optical Desktop Elite, Cooler Master 520W Modulara, Carcasa Deluxe, Benq G2000WAD | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
uite aici vezi si tu>ATENTIE: probleme cu TRADER RATING
__________________ Rescriu/updatez bios-uri,lista c.i.click aici Vand surse atx cu garantie 6luni click aici tel.0763698375 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
ms ..am scris acolo..poate ma ajuta cineva!
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |