![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Vand Asus NVIDIA GeForce 9800GTX, cutie tot, garantie mai are 2 ani ... 500 RON, bucuresti only !! ASUSTeK Computer Inc. Graphics EngineNVIDIA GeForce 9800GTX Bus StandardPCI Express 2.0 Video MemoryDDR 512MB Engine Clock 755 MHz Shader Clock 1.84 GHz Memory Clock 2.35 GHz ( 1.175 GHz DDR3 ) RAMDAC400MHz Memory Interface256-bit DVI Max Resolution2560 x 1600 D-Sub Output Yes x 1 (via DVI to D-Sub adaptor x 1 ) DVI Output Yes x 2 (DVI-I) HDTV Output (YPbPr)Yes HDCP SupportYes TV OutputYes (YPbPr to S-Video and Composite) Adapter/Cable Bundled 1 x DVI to D-Sub adaptor 1 x HDTV-out cable 1 x Power cable Software BundledASUS Utilities & Driver The card size is 4.376 inches x 10.5 inches
__________________ Cel mai bun overclocking este sa schimbi calculatorul ! Bucuresti Only | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Cel mai bun overclocking este sa schimbi calculatorul ! Bucuresti Only | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Ms Shark ... stiam chestia asta dar ei nu mi-au dat un link cu placa mea dar alt pretz.. ci o placa de a alta firma nici macar modelul meu, una careia ii corespundeau cat de cat specificatiile
|
| | #14 (permalink) | ||
| salut, o poza reala diseara cand aj acasa, iar ultimul pret este 500 ron. Acum 8 luni am dat 1200 RON pe ea, direct de la importator netrecuta prin magazin. Am scazut mai mult decat jumate, avand in vedere ca joci orice la ora actuala pe high bineinteles dc ai si restul de piese capabile... zic eu ca e destul de ok pretul
|
| | #15 (permalink) | ||
|
storm, cine a comentat pe aici, ti-a dat link cu ceva mai performant si la pret inferior. cat despre prietenul nostru mai mult sau mai putin impartial, stimatul domn Ice Shark, exista aici moderatori, admini, care totusi au posibilitatea de a face ceea ce este corect. Tu ai injurat lumea pe aici, pe cand toti am fost civilizati cu tine, eu mi-am luat warn pt off topic si tie ti s-a curatat threadul. Eu am avut ban cand am facut aceeasi buba, mi-am pierdut rabdarea si m-am scapat cu vorbe de duh. Bafta si dragul meu prieten, Junior Moderator, nu ramane asa, nu ai procedat corect. "Care este"
| |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Man pe computergames se tine cont de performanta la pret . Tu ai 9800 GTX la 500 ron , eu am un gts 250 la 420 ron si nu prea se vinde ... http://******.ro/placi-video/nemurit...eforce-gts-250 Iar gts`ul este cu ceva peste placa ta , un sfat prietenesc ar fi sa mai reduci din pret .
__________________ Q6600 | 9700 CNPS | Commando | Audigy 2 | Evga GTX 260 | HD103UJ |Enermax liberty 500 W |2x1 Dominator @1000/4-4-4-12 | Antec 900 | 957MB | 5HV2#Siberia | Deathadder | Z5500 | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
VA ROG FRUMOS SA INCETATI SI SA MA LASATI IN PACE !!!! NU V-AM PUS SA POSTATI AICI SI NICI SA VA DATI CU PARAREA LA PRET ... NU VREAU SA FIU RAU, NU VREAU SA JIGNESC PE NIMENI. INCETATI SA MAI IMI VENITI CU EXEMPLE DE PLACI DIN COMERT SAU DIVERSE COMPARATII CU PLACI PROPRII. NU SUNTETI INTERESATI, VEDETI-VA DE ALE VOASTRE !!! VA ROG
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |