![]() |
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
Dupa cum spune si titlul. Am trecut 'sau' pentru ca nu vand decat unul din ele, si mi-e egal care. Ambele sunt de 250Gb, sunt de dimensiuni foarte mici, se alimenteaza numai dintr-un port USB, fara a necesita alta alimentare, in practica au performante aparent asemanatoare. Sunt amandoua achizitionate in acelasi timp, si nu prezinta decat usoare urme de folosinta - numai usoare zgarieturi superficiale. Pret: 250ron poze in primul post | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
Dupa cum spune si titlul. Am trecut 'sau' pentru ca nu vand decat unul din ele, si mi-e egal care. Ambele sunt de 250Gb, sunt de dimensiuni foarte mici, se alimenteaza numai dintr-un port USB, fara a necesita alta alimentare, in practica au performante aparent asemanatoare. Sunt amandoua achizitionate in acelasi timp, si nu prezinta decat usoare urme de folosinta - numai usoare zgarieturi superficiale. Pret: 250ron poze in primul post | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
hai sa-ti arat unul cu performante asemanatoare dar cu pret sub al tau, la magazin.. ei? HDD extern A-Data 250GB USB 8MB 5400rpm hdd extern 2.5 - 250gb | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Ce HDDuri au in ele!? Marca/model
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
Cu cea mai mare placere ti-as raspunde daca as sti unde sa ma uit... Ca nu scrie pe ele, dar poate gasesc vreun soft sau ceva... Posted via Mobile Device | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |