![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
Carcasa Delux MG 431 Culoare: alba / masca alb fildes si negru Dimensiuni: 490mm x 192mm x 445mm Panou frontal 2 x USB & conectori audio 6 x HDD bay / 4 x CD-ROM bay Ventilare frontala si laterala cu filtre de praf Air Duct lateral pentru procesor Finisaje de calitate, vopsea rezistenta la ingalbenire Carcasa este impecabila, nu are zgarieturi, pete, praf, etc. Se ridica de la Statia de metrou Piata Sudului Pret fix : 50 lei
__________________ Tel. 0742425317 YM : neceadoru (fara add) | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Stabilisem pentru ora 10:00 dimineata o intalnire la statia de metrou ( tu ai ales aceasta ora ) La ora stabilita eram acasa, am asteptat pana la ora 12:00 sa dai un semn... Corect era sa ma suni inainte de ora 10:00 si sa spui ca nu mai vii la ora stabilita. Am si alte treburi, nu-mi pot permite sa stau la dispozitia fiecaruia care suna cand are chef. Pe viitor respecta ceea ce vorbesti cu oamenii pentru ca pe mine m-ai incurcat 2 ore degeaba acasa...
__________________ Tel. 0742425317 YM : neceadoru (fara add) | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Iar daca nu ai chef sa stai dupa client ai mare succes sa vinzi caracasa. Aseara am asteptat si eu cateva ore clientul sa o vand pe a mea si nu iam reprosat omului nimic,ca doar e interesul meu sa-mi vand produsul. Bafta la vanzare.
__________________ 0761.970.784 | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
nVIDIAboy a scris : "si numai la tine nu ma gandeam......" Bine ca recunosti, tu stabilesti o intalnire si dupa aceea uiti de mine, deci nu conteaza ca eu am asteptat acasa degeaba... Si treburiile mele sant importante, nu-mi permit sa pierd timpul fara rost stand la dispozitia fiecaruia care suna cand are chef... Nu merita comparatia, carcasa pe care ai vandut-o tu costa de 10 ori mai mult decat a mea, ti se pare corect sa pierd o zi intreaga acasa asteptand sa vii tu cand ai chef ? si asta pentru o carcasa de 45 lei ? Nu-mi faci tu programul. Nu am chef de polemici, oricum nesimtirea ta este evidenta. Sfarsitul discutiei. Pentru alt post inutil pe care-l mai postezi in thread vei primii report.
__________________ Tel. 0742425317 YM : neceadoru (fara add) Last edited by soundstage; 05-11-2009 at 17:53.. | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Quote:
Mai sunt dragut si ii dau si pm userului cata_jonny sa iti cumpere carcasa.
__________________ 0761.970.784 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |