![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cablu HDMI - DVI (calitate excelenta a transmisiei video digitale)
Salut, am de vanzare un cablu DVI - HDMI standard 1.3, pentru cine nu stie are calitate excelenta la transmisia video digitala, nu are pierderi in comparatie cu cablurile analogige VGA pentru PC, este 1080p -> FULL HD, lungime 2m, se foloseste de obicei la conectarea televizorului lcd sau plasma la PC ca al 2-lea monitor pentru vizionarea de filme HD Ready sau FULL HD si nu numai. Se poate folosi si la dvd player daca are mufa dvi.Cine are stie. Am gasit la repezeala un link: preturi Pret 35 ron (este nou si mai am o bucata) Am vazut pe net si preturi intre 18 si 30 ron, dar difera lungimea si par ca sunt facute pe vapor, cine doreste o calitate mai buna nu cred ca o sa cumpere astfel de produse de la firme fantoma. Contactele aurite din reclame sunt o pacaleala, la transmiterea digitala nu este diferenta, este ok doar la tip de cablul analogic cu frecvente mari. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | SAL
MAI AI CABLURI M-AR INTERESA SI PE MINE VGD-HDMI DACA AI SI LA CE PRET TE ROG DA SI MIE UN RASPUNS PE ADRESA DE MAIL : DUMITRESCU_ADI@YAHOO.COM | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Cablu DVI-DVI la ce pret ? E aurit ?
__________________ The best parts rarities E6850 (L720 xxx)3800mhz 1,31v;4000mhz 1,39v \\Ninja rev A\\DFI DARK 965 \\Team Xtreem 2GB DDR2 800Mhz\1000MHz M1800HC5DC(3-3-3-3 800mhz)2,12v(4-4-4-4 900mhz)1,82v(4-4-4-4 950mhz)1,93v\\Bfg 8800 ultra\\coming enermax 425-525w modu+\\Case Mercury \\lcd Samsung 193P --==--TEAM Xtreem TXDD2048M1800HC5DC --==-- | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Salut, in weekend am fost sa vad inventarul cu ce mai am, nu le tin acasa, mai sunt 5 cabluri in total: dvi - dvi (alb) dvi - vga (negru) dvi - hdmi (negru) alimentare (alb, negru) O sa las pretul la 20 ron bucata, puteti sa imi faceti o oferta in privat. Au 2m lungime. Nu sunt aurite. Le am din diferite descompletari, sunt oem si vin in pachetele sigilate impreuna cu televizoarele sau dvdurile. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Pentru cine are Laptop si are doar iesire vga, se poate conecta la tv doar pe vga, Problema este ca vga este un port analogic, dvi si hdmi sunt digitale, nu exista un cablu simplu care sa transforme semnalul analogic vga in semnal digital dvi sau hdmi pentru lcd sau plasma. Singura solutie este un convertor dar este scump: link | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |