![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 Location: Bucuresti |
Vand stik-uri USB 8 gb Kingmax sigilate garantie Se inlocuiesc instant in perioada de garantie daca sunt defecte. Pret 65 ron – 1 buc Set 5 buc – 60 ron / buc Preturi fixe. Livrare statia de metrou Brancoveanu – Mc Donald Brancoveanu.(Bucuresti) | ||
|
| Registered User Join Date: Mar 2010 Posts: 1 | |
| | #2 (permalink) | ||
|
Conform regulamentului nu ai voie sa vinzi mai scump ca in magazin...Memorie Kingmax U-Drive PD07, 8GB, USB 2.0, negru (cod: 931A-A308GA39) - Carduri de memorie FLASH - Media Empire
__________________ [/\] Past - A610,S6500FD | Present - 450D | Future 5D [/\] ("-") Past - Celeron 2.4Ghz (128kb cache),P4 2.4Ghz,AMD A64 3000+,A64 4000+,A64 x2 3800+ | Present - E5200 | Future - Unkown ("-") | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 Location: Bucuresti | Quote:
1. al meu este alt model .....se diferentiaza si prin culoare ..2. pretul este relativ.....daca mai punem si eventual plata ramburs.... 3. ok. cine doreste mai ieftin poate folosi linkul pus de tine 4. cine doreste mai scump poate folosi linkurile puse de mine...(produse asemanatoare) Kingmax KM-PD07/8G Flash Drive U-Drive PD07 USB 2.0 8GB - KM-PD07/8G - - Pen-drive 74,50 lei KINGMAX Flash Drive U-Drive PD07 USB 2.0 8GB Turquoise (KM-PD07/8G) - Flash Drive U-Drive PD07 USB 2.0 8GB - PIP Technology /Turquoise (KM-PD07/8G) la www.artcore.ro - magazin online: laptop-uri, calculatoare si componente la cele mai mici preturi 73.36 RON Vanzari on-line Memorie Kingmax U-Drive PD07 8GB ( KM-PD07/8G , Oferta de Pret Memorie Kingmax U-Drive PD07 8GB ( KM-PD07/8G) 76.63 ron si pcgarage...(care se stie sunt ieftini...modelul vechi este...) KingMax Super Stick 8GB Memorie externa - PC Garage 67,45 RON ..imi pare rau pentru "polemica" dar intodeauna se poate gasi mai ieftin. ![]() Conditiile de vanzare si raportul calitate pret sunt f bune la oferta mea. stima, M. | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Vezi că în unul din linkurile date de tine [ultimul mai precis] este mai ieftin ca la tine. Gândeştete bine la preţ că NU AI VOIE SĂ DAI LA PREŢ MAI MARE CA ÎN MAGAZIN. Ok?
__________________ Ofer invitaţii pe Lockerz. PM cu e-mailul vostru şi în secunda următoare pleacă invitaţia .
| |||
|
| Advertisment | |
| |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |