![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| KIT COMPLET MB+PROC+MEM+VIDEO SE VINDE KIT COMPLET. CAUZA - M-AM SATURAT DE TOATE JOCURILE (LA VARSTA MEA SUN SATUL) ) .... MI-AM LUAT UN EEPC SI NU MAI AM NEVOIE DE PC.DECI ... PLACA DE BAZA ASUS M2N [90-MIB020-G0EAYZ] PROCESOR AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE PROCESSOR 4800+ si cooler MEMORIE 4GB (4x1) RAM (DDRII PC6400) VIDEO EVGA e-GeForce 8800 GTS 320 MB Superclocked SE DAU TOATE PACKET LA 1000LEI SEPARAT - NU decat daca primesc o oferta prea greu de refuzat
__________________ Totul se cumpara ... e vorba de timp si pret | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| marian, un sfat prietenesc: sunt convins ca te-au costat mult mai mult decat ai vrea sa scoti pe ele, dar pretul lor pe aici este ceva mai scazut decat asteptarile tale. Asta e. Sa nu te superi pe cei rautaciosi care comenteaza de aiurea. Totusi cererile tale sunt cat de cat de bun simt comparativ cu ASTA | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
up. ADADU ai dreptate. Am dat mult mai mult pe ele. Dar ceea ce dau nu este forjat de soareci care mananca jocuri pe paine. Stiu ce dau si stiu ce pot scoate ... chiar daca am dat mai mult pe ele ... le dau cum am anuntat ca nu imi permit sa fac caritati cu ceea ce dau. Deci daca vreti calitate de produse ... ceea ce dau "ale mele tzipa singure"
__________________ Totul se cumpara ... e vorba de timp si pret | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |