![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| HDD 500GB
Cumpar Hard-Disk de 500GB!
| |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
up!
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
UUUP!
| |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
up!
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
up!
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
suuus!
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
up!
| |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
__________________ I am not discriminating anybody! I hate everybody equally! Eee...vulpea cand nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri! | E8400 | Ninja Plus & Crossbow & NoiseBlocker XLP | Abit IP35 | 2 x 2Gb A-Data Vitesta EE PC8500 | HIS HD4870 1Gb | Creative Audigy SE | Seagate ST3500320AS | Samsung SH-S223B/BEBE | Mushkin EP-500AP 500W | Spire JetBlack | Horizon 2206SW | | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
am un buget de maxim 130RON pt. hard, astept oferte!
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
up!
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
up!
| |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
sus!
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
nu are nimeni asa ceva de vanzare?
| |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Astept ofertele voastre, nu va mai uitati dupa bugetul meu, faza era alta, ca am vazut multi care au vandut HDD de 500GB la 100-120RON, Seagate si WD... de asta am pus acel "buget".
| |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Sariti cu ofertele!
| |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
up
| |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
oricum,nu exceptia face piata...pt ca exista cazuri urgente in care unora li-e sete si dau piese si pe o bere,dar sunt raritati
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
up!
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |