![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2003 Location: Ploiesti | Router Cisco 2611
Un prieten m-a rugat sa-l ajut in vanzarea unui router Cisco 2611. Mi-a spus ca este nou, nefolosit. Pretul mi-a zis sa fie 1500RON negociabil. Schimburi ziceti voi daca aveti ceva interesant si va voi spune daca este interesat sau nu de el. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Hell |
salut, sa stii ca la routerele 2611 care sunt scoase din productie de ceva vreme nu conteaza ca sunt noi sau vechi. Eu achizitionez de pe ebay.uk sau .de etc de ceva vreme echipamente cisco, iar daca chiar vrei sa vinzi trebuie sa dai niste detalii tehinice, gen, este 2611 sau 2611XM, cat flash su ram are etc. Ce iti mai pot spune este ca sa te mia informezi inainte si la pret, ca ce ai pus tu acolo cu 1400 ron este ridicol, un 2611 il gasesti pe ebay si la 25 euro (plus in 20 transportul) used ce e drept. Scuza-ma, nu vreau sa iti stric vanzarea, dar cred ca este exagerat de scump. | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2003 Location: Ploiesti | capse, nicio problema din punctul meu de vedere. Eu doar incerc sa ajut un prieten care nu se pricepe nici el mare lucru la preturi. Si cum nu mi-a dat detalii tehnice amanuntite si nici eu nu ma pricep mare lucru la ele, nu am stiut. Iti multumesc, am sa incerc sa ma documentez referitor la detalii tehnice, asa cum ai zis si am sa informez persoana respectiva si de preturile practicate pe eBay. Pretul ofertat aici a fost ales conform unor oferte de produse identice in stare refurbished in Romania.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |