![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| HDD(-uri) 1TB WD
Ma intereseaza unul sau doua HDD-uri de 1TB (daca sunt doua, sa fie identice ca model, firmware etc. ca vreau sa le pun in Raid 1). HDD-urile sa fie WD si preferabil cu garantie. Cu cat mai putine platane, cu atat mai bine. Pot sa fie si la 5400rpm, ca or sa fie folosite pentru stocare. Ca idee, un WD10EADS este ~305 RON in magazin. M-ar mai interesa si un controller PCIe care sa suporte (preferabil) 4 HDD-uri SATA si sa fie ieftin. Cumpar doar in Bucuresti si doar cu proba. Contact in thread sau pe PM.
__________________ Mobil - nu am avut, nu am si nici nu am de gand sa imi iau prea curand. Contact: PM, YM (t|r|a|i|a|n|d|p @ yahoo.com - scoateti "|"-urile din adresa de mail). Canon APS-C @ 12-840mm. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Traian
Traiane, ce naiba pierzi timpul pt 10-20 lei, fuguta la magazin si ia-le, stii ca sint noi, cu garantie... Nu vezi ca n-are nimeni...
__________________ GAMING™:I7-920D0@4000Mhz/1,21 Vcore||Scythe Ninja Rev A/LGA1366 Modded||Gigabyte 5870/1Gb Ram||Asus Rampage ExtremeII||3x2Gb Team Xtreem HCF0 7.7.7.20 @1600Mhz /1,70V Tri-Channel||Team Xtreem G1 SSD+ 4x1Tb WD+Seagate 500Gb Storage||Creative X-Fi Platinum Fatal1ty Champ1on||Corsair TX750W||HP LP2475W||Antec Twelve Hundred||Win Xp+Win Vista Original's! | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
Buget maxim 500 RON (pentru doua harduri). Nu ma intereseaza modele exotice si nu ma grabesc. Doar WD si, poate, Samsung. Daca apare vreun hdd de 1.5TB interesant, "merge" si ala.
__________________ Mobil - nu am avut, nu am si nici nu am de gand sa imi iau prea curand. Contact: PM, YM (t|r|a|i|a|n|d|p @ yahoo.com - scoateti "|"-urile din adresa de mail). Canon APS-C @ 12-840mm. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |