![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Up ! Ma pot deplasa pentru proba in "aria" Eroilor - Panduri - Unirii - Universitate - Romana - Mosilor - Stefan cel Mare - Victoriei. WD sau Samsung Spinpoint F3.
__________________ Mobil - nu am avut, nu am si nici nu am de gand sa imi iau prea curand. Contact: PM, YM (t|r|a|i|a|n|d|p @ yahoo.com - scoateti "|"-urile din adresa de mail). Canon APS-C @ 12-840mm. | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Quote: Multumesc pentru oferta !
__________________ Mobil - nu am avut, nu am si nici nu am de gand sa imi iau prea curand. Contact: PM, YM (t|r|a|i|a|n|d|p @ yahoo.com - scoateti "|"-urile din adresa de mail). Canon APS-C @ 12-840mm. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
sal, daca te intereseaza produsul de aici, putem discuta pretul.
__________________ Framerate is life. Overclockingul devine de la un punct nu o pasiune, ci un stil de viata. Si asta e consecvent cu natura umana, mereu vrem mai mult, mereu vrem ceva mai bun. Si daca se poate, de ce nu? uʍop ǝpısdn ɯ,ı | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #34 (permalink) | ||
|
2x HDD Western Digital WD1001FALS, 1TB, 7200, 32MB, SATA2 http://products.wdc.com/library/spec...879-701276.pdf luate pe 27 august 2009 de la Emag, pentru ca eu as trece pe 2TB, daca le pot da la un pret ok
__________________ ... brrrrrrrraaaaainzzzzzzz .. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Up ! Astept oferte concrete: am hdd-ul X, are garantie Y luni, vreau Z RON. Contact: PM, YM (t|r|a|i|a|n|d|p @ yahoo.com - fara "|"-uri).
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |