![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Vand laptop business IBM T60. Este folosit si nu beneficieaza de garantie scrisa. Ofer o mica garantie de bun simt Specificatii: -Afisaj: 14 inches 1024 X 768 -Procesor: Intel Mobile Centrino Duo 2x1.83GHz 2MB L2 cache cu nucleu Yonah T2400, dual core, 2Mb L2 cache, 0.065 microni, SSE3, FSB 667MHz -Chipset: Intel Calistoga i945GM -Memorie: 1 GB DDR-2 PC5300 667MHz (mai pot oferii o placuta de 512MB pe care sa v-o montati voi) -Video:ATI X1300 cu 64 MB proprii -HDD: Hitachi 60GB 5400rpm S-ATA -Optical: DVD-CD-RW Hitachi -LAN: Intel PRO 10/100/1000 Gigabit -Wireless -Bluetooth 2.0 incorporat -Infrared -Modem: Thinkpad integrated 56k V92 -Sound/Boxe: SoundMax Integrated Digital HD Audio -Ultranav dual input: Trackpoint + Touchpad -3xUSB 2.0 -PCMCIA -Express Card 34/54 -Iesire monitor extern HD DSUB / VGA15 -Iluminare tastatura Thinklight -Headphones/Mic jacks -Microfon incorporat -Docking station port -Kensington Security Port -Alimentator original IBM Bateria tine intre 2-3 ore in functie de aplicatiile pe care le ruleaza Accept si schimburi in cazul in care ies in avatantaj Pret: 1550 RON Poze:2 X IBM T60, clasa business, carcasa de magneziu
__________________ Daca as avea noroc de bani cum am noroc de prosti as fi un om fericit | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
@insidez: Asta e configuratia standard, 250E nu o sa accept niciodata. Vreau sa il vand, nu vreau sa il donez, cand o sa fac donatii o sa scriu mare pe thread. @hmihaii: Multumesc pt. sustinere. Starea laptopului este una foarte buna, se poate vedea in linkul de mai sus, unde am atasat poze pe alt thread.
__________________ Daca as avea noroc de bani cum am noroc de prosti as fi un om fericit | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |