![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
Multumesc pentru PM uri dar nu se incadreaza cu ce vreau eu. Am spus ca vreau asemanatoare ca marime pentru ca, carcasa mea nu permite un cooler mai inalt decat placa. In momentul de fata am racirea stock de la zalman si lateralul carcasei atinge de pipeuri dar totusi se inchide. In poza atasata va puteti da seama care este limita maxima in sus. enzo mersi pentru sfat dar pare slab coolerul acela. Adica daca tot dau jos ceea ce am acum, macar sa pun ceva mult mai bun si mai silentios. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
io il am pe un leadtek 9600gt si mi`l tinea in 40-42 in caldurile care au fost vara asta...cand e innorat cum e astazi se asaza usor la 36-38 grade uite un fel de review edit: in furmark pe caldurile alea luam 63 grade maxim.
__________________ 22.08.2009 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Diverse raciri gpu (Accelero/ akasa vortex/zerotherm)+ventilatoare Vezi daca gasesti ceva mai sus ..as recomanda zerothermul sau akasa ambele intra la categoria foarte silent si incap in carcasa, oricum fata de zalman dif o sa fie notabila
__________________ tristian_cnc@yahoo.com ......0769536333 ...................... Magazinele online la limita legalitatii , cele 10 zile money back sunt obligatorii indiferent de unde s-a ridicat produsul | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Man nu stiu ce sa zic. Poate asa e, cum zici tu legat de zalmanul meu (mie personal mi s-a parut un cooler foarte ok, care sare de 100ron pe pc coolers), insa nu vreau sa il dau pe asta ca sa il iau pe urmatorul, ca si performanta. Vreau sa sar cateva niveluri, unde in opinia mea inseamna un cooler pasiv mult mai mare decat actualul. Mai simplu, vreau temperatura mai scazuta si zero zgomot. Merci de oferta.
__________________ Cumpar iPhone 2G cat mai ieftin. Astept oferte pe PM. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Ce vrei tu in cadru carcasei care o ai este foarte putin probabil sa gasesti la un cooler pe aer, printre cele mai bune solutii pasive este accelero s1 rev2, solutie care 1) nu in incape in carcasa ta 2) are nevoie de un air flow bun in carcasa (alt lucru care nu-l ai) pentru a nu depasi 80 grade in load pe un 8800gt. Alte solutii sunt cele de genul oferit de mine, coolere cu low rpm si performante superioare zalmanului tau, de altfel ambele sunt peste (zerotherm) sau aproape egale(akasa) cu zalman vf 1000 Zalman VF1000 LED Lista de preturi - cel mai mic pret cooler care la randul lui este peste ce ai tu (in nici un caz un cooler de @ 100 ron) Ideea e ca ai o carcasa f redusa ca dimensiuni si asteptarile tale nu sunt realiste (personal ti-am oferit o solutie viabila ..solutie care daca nu o aveam nu postam)mai departe tu stii ce faci deci bafta la cumparaturi. Cam astea de mai jos sunt rezultatele sistemului asta : Sistem de test: CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 COOLER: Gelid Silent Spirit MB: Gigabyte X48T-DQ6 VGA: Connect3D HD 4870 512MB GDDR3 MEM: 2×1GB Mushkin DDR3-1800 8-8-7-20 (Micron D9JNM) HDD: Seagate 250GB 7200.10 16MB cache PSU: CoolerMaster RealPower PRO 1250W SO: Windows XP Professional SP2 DRIVERS: ATI Catalyst 8.12
__________________ tristian_cnc@yahoo.com ......0769536333 ...................... Magazinele online la limita legalitatii , cele 10 zile money back sunt obligatorii indiferent de unde s-a ridicat produsul | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
verifica intai daca poti da coolerul jos,gigabyte are obiceiul sa betoneze zalman-urile pe GPU
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Inca odata, s-ar putea sa ai dreptate. Nu stiu in ce masura o sa rezolv problema, poate cu un sistem pe apa, dar repet, nu vreau sa inlocuiesc o racire activa cu una tot activa. Nu are logica in cazul meu. Nu folosesc placa la nimic, nu joc jocuri decat foarte rar, insa o tin pentru ca imi place sa am un sistem cat de cat ok pentru situatiile in care chiar vreau sa joc ceva si de dragul artei. As putea s-o dau jos si s-o folosesc pe cea on board, dar na, imi place sa ma complic putin, in ciuda carcasei mici.
__________________ Cumpar iPhone 2G cat mai ieftin. Astept oferte pe PM. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
nu ramane decat sa astepti sa apara un thermalright t-rad2 dar ma indoiesc ca o sa apara prea curand si mai ales la un pret bun.la cat folosesti tu placa,eu zic ca zerothermul si-ar face treaba. eu personal am akasa vortexx si imi tine 9600gt extreme in 33 idle si nu trece de 55 nici dupa 3 ore de red faction guerrilla si mai e si silent. ai mai putea sa mai incerci titan twin turbo sau racirea dupa twintech 9800gtx+.am avut-o pe 8800gt si e super mica si silent dar depaseste un pic placa.heatpipe-urile ies putin la suprafata.
__________________ dricutzu2004@yahoo.com 0722.740.905 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||||
| Quote:
Quote:
Daca solutiile pasive s-ar potrivi cu carcasele de dimensiuni reduse si ar avea temp decente nu ar exista nici un motiv logic sa mai existe solutii active (nimeni nu are nevoie de zgomot si praf in sistem) Cel mult poti gasi un compromis de zgomot/perf la o solutie activa sau mergi pe una lichida unde se poate asta. Eu de ex am lichida acasa de dar nu a costat 200-300 ron ci mult mai mult . Quote:
Asta este ultimul post care-l fac pe thredul acesta ..daca vrei sa intelegi ce am incercat sa explic e foarte bine ptr tine daca nu, este la fel de bine doar ca o sa pierzi ceva timp cu thredul asta. Quote:
__________________ tristian_cnc@yahoo.com ......0769536333 ...................... Magazinele online la limita legalitatii , cele 10 zile money back sunt obligatorii indiferent de unde s-a ridicat produsul Last edited by tristian; 05-11-2009 at 22:16.. | |||||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |