![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 |
Confirm cu dell xps 1330, si eu am ajuns la garantie cu ei, am inca pina 2012,. Mi s-a schimbat placa de baza in 45 de minute. Eu am ramas uimit. Faimoasa 8400gs, era hiba. Ceea ce pot sa va spun e cau au trecut 8 luni, si merge impecabil de atunci. | ||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Habar nu am omule, eu tot ce am vindut adus din america am vindut fara garantie, dar nici nu am primit reclamatii, adica totusi marfa a fost de buna calitate. Ti-a raspuns cineva care a avut de a face cu asa ceva , eventual vorbeste cu el mai multe, eu vind ce aduc nou dar nu ofer garantie pt ca nu sint dealer.Oricum ele au garantie la producator un an de zile, in cel mai rau caz trimiti la ei. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Daca nu ma insel e garantie internationala!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Lasa ca daca e ceva ne gasim pe yahoo
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
am o lista de cumparaturi
|
| | #33 (permalink) | ||
| sa inteleg ca ai ajuns in tara? Quote:
|
| | #36 (permalink) | ||
| Laptop Dell XPS 1640 Pret 4600ron HP Pavilion dv7-2185dx Nou, desigilat , fara cutie(l-am luat cu mine in avion pt vama),cumparat in sua. Pret 4900 ron. Toshiba satellite a505-s6960 Nou, cumparat in sua, pachet complet, desigilat pt verificare si bagat inapoi. Pret 2500 ron. 2buc Western Digital - VelociRaptor 300GB Internal SATA Hard Drive Model: WD3000GLFS Pret 700ron/buc. 2 buc Western Digital - Caviar Black 1TB Internal Serial ATA Hard Drive for Desktops Model: WD10000LSRTL Pret 425 ron/buc. Nr contact 0743 554 957 ,Dan. Nu trimit prin posta, marfa e in Craiova. Nu fac schimburi. Last edited by bdl; 09-11-2009 at 13:54.. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
sus
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |