![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 Location: Bucharest | vand cel mai mic pc din romania (cred )
ACER ASPIRE REVO 3600 Procesor (Mhz) Tip procesor Intel Atom Model Procesor N230 Frecventa procesor (MHz) 1600 FSB (MHz) 533 Dimensiune Cache procesor (KB) 512 Placa De Baza Retea Lan 10/100/1000 Mb Sunet integrat Da, High Definition audio (7.1 canale) Interfata Serial ATA Da Memorie Tip memorie DDR2 Memorie standard (MB) 2048 (merg pusi pana la 4 giga ram ) Sloturi memorie 2 Video Placa video nVidia GeForce 9400 256 MB HDD Capacitate (GB) 160 Carcasa Tip carcasa Ultra Slim Desktop (USDT) Porturi 1 x DC-in 1 x VGA 6 x USB 2.0 1 x LAN 1 x Headphone 1 x Microphone 1 x HDMI 1 x eSATA Greutate (Kg) 0.3 Dimensiuni (mm) 192 x 192 x 36 Periferice Mouse USB Tastatura USB Software Sistem de operare Vista Home Premium Software inclus Microsoft Office 2007 Trial with Microsoft Works 8.51 Acer GameZone eSobi McAfee Internet Security Suite 2009 (Trial) Adobe Reader PRETZ 12 milioane 500 (1250 roni ) pachetul are garantzie scrisa la pc zone e folosit cam 1 saptamana motivul vanzarii am ceva mai bun ... | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Dragut modelul. Bafta la vanzare.
__________________ [B]VAND: Carte - Manualul GOWER de management (Editura Codecs) - NOUA NEFOLOSITA | Reducere 10 RON pt cine ridica obiectele din Vatra Luminoasa Whether you believe you can, or whether you believe you can't, you're absolutely right.< Henry Ford > | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 Location: Bucuresti |
nu ai avut in pachet tastatura si mouse-ul wireless sau sistemul vesa de prindere pe LCD? da-mi un pm cu ultimul pret te rog si spune-mi daca te intereseaza si un schimb cu un Motorola Ve66lx (variantaa aurita) nou nout la pachet cu camera de 5mp si wi-fi + diferenta. Mersi si sus cu el! | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |