![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Braila | Sfarsit Sa stii "unchiule" ca m-ai dat pe spate. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, eu nu am vrut decat sa fac o observatie cu privire la preturile practicate la hardware (in majoritatea cazurilor mai mari ca cele de la magazin, m-am uitat in link-uri), deoarece aici e un forum de vanzare la preturi decente, nu umflate, dupa cum ai observat : "Mai incerc, nu se vinde, f bine frate, inseamna ca am gresit cu ceva (cu forumul probabil, ca aici intradevar sunt f mici scorurile)", lucru consemnat si in regulament: "ATENTIE - pretul estimativ nu trebuie sa depaseasca pretul oficial! Computer Games Online SRL nu incurajeaza BISNITA!" Stiu ca se pierde multa vreme la soft, dar ca sa afirmi ca softul e baza, nu e ok, in primul rand ca aici e un forum de vandut hardware, nu soft sau servicii, si in al doilea rand pentru ca nu cred ca ai licente pentru tot ce vinzi (de la sistemul de operare pana la softurile, jocurile sau filmele pe care afirmi ca le instalezi). Faptul ca ai vandut la firme (stiu si eu cum se fac treburile cu firme, cu preturi umflate 50 - 100%) sau ca sunt multi clienti multumiti, asta nu inseamna ca poti practica ce preturi vrei. Stiu ca poate par offtopic, sau ca am depasit masura, dar asta o va decide un administrator, chiar doresc sa isi exprime parerea cineva. Imi cer scuze anticipat daca am depasit masura sau daca am jignit pe cineva si accept eventuale sanctiuni, daca e cazul. Acesta este ultimul meu post aici, nu voi mai reveni. O zi buna.
__________________ Greu la deal cu boii mici si la vale cu pisici ! | ||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Sa faci o observatie, e poate doar offtopic. Sa ma faci, chiar indirect, bisnitar care prosteste lumea, deja ar putea fi flame (subiect care prin esenta lui este menit sa produca scandal). Si mai sunt alte prevederi care interzic sa remarci ca "dincolo era mai ieftin" (in cazul in speta - la tine) sau ca daca consideri ca pretul cerut este mare, NU jigni vanzatorul. Mai continui? Insa eu nu vreau sa reclam nimic, incerc doar sa-mi vand produsele; nu ma intereseaza cum fac altii, nu m-am bagat niciodata in seama daca nu ma interesa cu adevarat ceva. Pt asta exista moderatori. Fa-te si tu daca tot te bucura sa te autosesizezi din oficiu. Ca sintagma "softul e baza", pt tine, nu e corect, deasemenea eu inteleg f bine. Tu insa nu poti la randul tau sa intelegi ca daca generalizezi asta deja gresesti. Pt ca sunt nenumarate persoane pt care softul e baza si care habar n-au ce pitici alearga prin cutia aia mica despre care ne tot certam si la care s-ar uita degeaba pana la pensie. Oricum nu prea pot vinde una fara alta... Nici eu si nici tu nu ne-am nascut experti in arhitectura pc-ului. Mai intai ne-am jucat ceva vreme pe un calculator, softul fiind baza in conditiile in care initial habar nu aveam sa instalam un windows. Despre care windows, apropo, am acum in casa 11 licente de XP Pro! (Asta pt ca incerci sa ma iei prin toate partile, ca sa te justifici.) ![]() Posibil sa fi reactionat si eu prea... amplu, intre timp am mai vandut un sistem (desi e cam mult spus) pe acest forum, prezentul ramanand pe moment ultimul, am mai primit messuri de la prieteni care mi-au zis sa nu-mi mai pun mintea, chiar si aici am primit un pm care incepe: 'Am citit raspunsul dat "mesterului" care te-a facut bisnitar...' ![]() Probabil ca in alte circumstante si cu tine m-as fi inteles mai mult decat perfect pt ca sunt convins ca nu esti vreun dubios de scandalagiu dupa cum te exprimi. Dealtfel am observat o evolutie clara in timp a calitatii userilor de pe acest forum. ...Alta zi buna iti doresc (sau noapte); oricum nu mai puteam continua, gasesc tot mai greu tastele cu viermele asta mic de 4 luni jumate pe care tot incerc sa-l tin in brate... | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Quote:
Nu mai spun ca eu am dat Celeron de peste 3Ghz cu 550 lei aici (vezi varianta 3): sistem Intel Celeron 3.06 nou, ieftin, garantie Sau probabil pretul ala "oficial" il stabileste ultimul fraier (fara vreun apropo) care, dintr-un motiv sau altul, a vandut la lichidare ceva asemanator pe 1/4 din scor? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |