![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: Bucuresti |
Vant stick-uri: -2gb-20 lei; -4GB-35 lei; -8gb-60 lei; 16gb-120 lei; Vand cd/dvd: cd blank-40 bani(4000 lei vechi) bucata; dvd blank-60 bani(6000 lei vechi) bucata; -pt comenzi: 0762443142 nu citesc mesajele private. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
Poti fii mai concret , fiindca firma in speta are "n" modele , asa ca .......... - Welcome to Transcend Website - Hi-Speed Series,V series,JetFlash elite,T series,Security Series,Fingerprint Technology,Online Recovery Tool,eSobi,Trend Micro USB Security Nu strica sa specificii ce modele ai la vanzare sau ce poti aduce , spor la vanzare A si garantii ceva..... , fiindca nu ai specificat nimic legat de garantii | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
ce producator de dvd-uri/cd-uri?
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
vad ca nu citesti Pm-uri,asa ca scriu tot aici cd/dvd-urile le vinzi la spindle (de 10,25,50) sau vin "varsate"? pretul e pe bucata indiferent de producator? (vreau 10 cd-uri samsung,10 cd-uri verbatim,10 cd-uri TDK...dau 30*0.4LEI?)
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Dupa cum am vorbit iau si eu cateva Sony cu plus. Merci.
__________________ FLEETWOOD MAC,JOHN MAYALL,URIAH HEEP,SIMON&GARFUNKEL,FOCUS,LOREENA McKENNITT,ERIC CLAPTON,STEELEYE SPAN,JETHRO TULL,ATOMIC ROOSTER,FOCUS,GREGORIAN,MOODY BLUES,VAN DER GRAAF,GENTLE GIANT,JANIS JOPLIN,IRON MAIDEN,PINK FLOYD,COLOSSEUM,MIKE OLDFIELD,KING CRIMSON,RENAISSANCE,AC/DC,TOM WAITS,JIMI HENDRIX,RUSH,JUDAS PRIEST,DOORS,BLACK SABBATH,BOB DYLAN,CAT STEVENS,DIRE STRAITS.AJUNGE CU MANELELE!!!! | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: Bucuresti |
sincer nu stiu de model si de astea...daca vrei vreun stick anume imi spui exact ce si iti spun daca am sau nu.ms
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |