![]() |
| | #28 (permalink) | ||
|
Bune! Bafta pe mai departe si ne mai auzim!
__________________ FLEETWOOD MAC,JOHN MAYALL,URIAH HEEP,SIMON&GARFUNKEL,FOCUS,LOREENA McKENNITT,ERIC CLAPTON,STEELEYE SPAN,JETHRO TULL,ATOMIC ROOSTER,FOCUS,GREGORIAN,MOODY BLUES,VAN DER GRAAF,GENTLE GIANT,JANIS JOPLIN,IRON MAIDEN,PINK FLOYD,COLOSSEUM,MIKE OLDFIELD,KING CRIMSON,RENAISSANCE,AC/DC,TOM WAITS,JIMI HENDRIX,RUSH,JUDAS PRIEST,DOORS,BLACK SABBATH,BOB DYLAN,CAT STEVENS,DIRE STRAITS.AJUNGE CU MANELELE!!!! | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Ai PM.
__________________ CPU:AMD Phenom II x2 550 + Arctic Cooler Alpine 64 PRO , Sapphire HD4850 512mb OC, 4gb Geil Ultra 4 Dual Channel Ram ddr2 800mhz CL4; Western Digital 500gb AAKS, Gigabyte MA78GM-S2H, lite-on DVD-Rw, Sursa Sirtec high power 450w, Ventilator 120mm Nexus+Ventilator frontal 80mm. | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Sa-mi raspunzi si mie, te rog, la intrebarea pe care ti-am pus-o "Ma intereseaza o cutie de 25 de bucati DVD-R VERBATIM, made in Taiwan. Spune-mi daca ai asa ceva." In principiu, sunt interesat de mai multe cutii de dvd-uri, in functie de cat de multumit sunt de discuri. Numarul de tel e din reteaua Cosmote? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |