![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Western Digital 640 GB AAKS Vand Hard disk Western Digital 640GB SATA-II 7200 rpm 16MB Caviar SE16 - 180 ron Cod produs: WD6400AAKS Numar serial: WMASY3623227 Cumparat: Vineri, 24 Octombrie 2008 ora 13:43 ( a avut 3 ani garantie, acum mai are 2 )Pretul nu este disutabil, cine vrea sa isi cumpere din magazin o poate face linistit.Nu ma stresati cu oferte sub acest pret caci nu le voi lua in considerare.Cine vrea sa cumpere un hdd ce a functionat 1 an de zile fara probleme il va cumpara cine nu isi va lua unul din magazin - end of story. Id mess: cosmin181 sau imi dati PM aici. PS: nu ma grabesc deoarece acesta este hardul pe care lucrez, iar pentru cei curiosi (deoarece sigur va intrebati de ce il vand) vreau sa imi cumpar 2 de 320 gb si sa le pun in Raid.As putea sa mai cumpar unul de 640 gb la fel ca asta si sa le pun in raid, insa sunt prea mari si un hard cu cat este mai mare si mai plin cu atat se misca mai greu, cred (poate ma insel).Daca ai un hard mare intotdeauna va fi plin, daca ai 2 mai mici mai sortezi informatia din cand in cand .Voi atasa si poze daca vad pe cineva interesat, deocamdata sta bine in unitate.
| |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Quote:
Ps: free up ![]() Si un print cu performantele hdd-ului cu antivirus si diverse programe ruland ..
__________________ tristian_cnc@yahoo.com ......0769536333 ...................... Magazinele online la limita legalitatii , cele 10 zile money back sunt obligatorii indiferent de unde s-a ridicat produsul | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| sal
ms pentru sfat si daca in cateva saptamani nu e nimeni interesat voi face exact cum ai spus si anume imi voi lua unul identic pentru raid.Eu m-am uitat la pc garage pe site si am vazut din cometariile clientilor ca samsung-urile ar fi cele mai bune harduri si ma gandeam ti-am spus sa imi cumpar 2 de 320 gb samsung.
Last edited by AsusPower; 06-10-2009 at 22:33.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
nu exista producatori absoluti la performanta,ci anumite modele samsung-urile tari sun alea F3 de 500GB si 1GB
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Up
Tristian, uite i-am dat si eu un hd tune, dar cu pinnacle, corel paint shop pro, messenger-ul, antivirus-ul si net-ul deschise.Nu stiu daca astea toate au afectat performanta dar uite rezultatul.Mascotzel, e adevarat ca toate firmele producatoare de HDD-uri au si cate unul sau mai multe mai rasarite(in general cele sumpe si high end), dar review-urile userilor sunt binevenite si te ajuta foarte mult la alegerea unui hard.
| |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| up
In 2 zile imi voi goli tot hardul, dureaza mult deoarece trag informatia pe dvd-uri.Nu am un alt hard momentan.Imi cer scuze in fata tuturor celor care m-au sunat si nu am avut cum sa le dau hard-ul, dar sincer nu ma asteptam sa sune atatia oameni.Dupa 2 zile ii voi suna eu pe cei din lista de asteptare sau le voi da PM, iar daca nu il mai vrea nimeni din diverse motive (ex: si-au luat din alta parte etc), este al primului venit.Multumesc pentru intelegere.
| |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Daca mai vrei sa faci RAID de 320GB iti dau un 3200AAKS 22B3A0 in garantie plus diferenta. Ofer diferenta preturilor de pe price.ro, daca esti interesat pm me.
__________________ [E5300@3,6GHz/Megahalems/ASUS P5Q-E/Mushkin 2x2GB 1066MHz/EVGA GTX275/NEXUS Clodius/CORSAIR 620HX/Samsung 2232BW/Logitech G15v2 & MX Revolution] | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Trimiti si in provincie?
__________________ Contact: 0769687785 // Yahoo: Webster_Spawn@yahoo.com | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
de ce nu te mai intereseaza raidul zero? matrice din 2x320 seagate http://img527.imageshack.us/img527/3150/sr0.jpg in bust atinge 2600MB/s ![]() o sa verific serialul hdd-ului tau cu ale mele, daca se pupa, il iau. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |