![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Salut, Vreau sa cumpar niste memorii SDRAM 128 sau 256 MB. Dar va rog frumos preturi decente. INFO - nu conteaza daca sunt Singleside sau Doublesided - sa nu aiba probleme (stare perfecta de functionare) - accept oferte de la persoane care au TR si nu sunt noi veniti - accept sa le pot proba sa vad ca functioneaza bine (nu va facetzi griji de incredere din partea mea ca tot aici ma gasiti de ~4 ani )Multumesc frumos,
__________________ DELL Latitude D420 - Powered by Intel Core™ Duo | Vodafone - *0721366474 - Motorola E398 (Starter XP) | NINTENDO - Wii| SEGA - Dreamcast | Creative Audigy 2 ZS Notebook | | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 Location: Bucuresti |
Salut, Am gasit prin birou o memorie IBM Single Sided 128 Mb si un Kingston Single Sided de 256 Mb, SD-Ram. Posibil sa mai gasesc mai multe de gen, dar nu sunt sigur. Deasemenea, sunt sigur ca posed o bucata de 512 Mb, Double Sided IBM, este pe aici pe undeva trebuie sa o caut. Da-mi te rog reply pe p.m. cu pretul oferit de tine pentru cele 2 memorii valabile (deocamdata). Stima. Andrei Molcuti | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |