![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| ASUS R1F Tablet PC
Vand modelul ASUS R1F folosit dar intretinut foarte bine, specificatii: Procesor : Intel Core2Duo T5600, 1830Mhz, 2MB cache Video : Mobile Intel 945GM Express Chipset Memorie : 1GB DDR2 667Mhz Ecran : 13.3" WXGA (Color Shine), 1280 x 800 HDD : 120 GB, SATA, 5400RPM Altele : DVD-RW Super Multi, Hot swappable ODD 10/100/1000 Ethernet, 802.11a/b/g, Bluetooth V2.0 + EDR Intel PRO/Wireless 3945ABG Network Connection 3x USB, 1x Express Card, 1x 8-in-1 Card-Reader, 1x Fingerprint Reader, 1x TPMv1.2 Trusted Platform Module Baterie : Li-Ion 3 celule Dimensiuni : 31.7 x 23.2 x 3.5cm Greutate : 1.9Kg UN REVIEW FOARTE DETALIAT: ASUS R1F Tablet PC User Review (pics, specs) SITE OFICIAL: ASUSTeK Computer Inc. PRETURI: Notebook Asus R1F-K031E Core2 Duo T5600 120GB 1024MB Asus R1F-K031E, Preturi notebook Asus R 1F K 031E Vine cu toate accesoriile cu care l-am cumparat din magazin: - Mouse optic Logitech Bluetooth - Geanta ASUS Design - 6 CD-uri: - drivere - NERO - ASUS Power Director - ASUS MediaShow - ASUSDVD - RECOVERY DISK WinXp Tablet PC Edition - Cabluri, Carticele, Incarcator IMPORTANT!!! Ar fi doua probleme: 1. Mi-a cazut de pe canapea intr-o seara si s-a turtit foarte putin zona unde se afla rulmentul de rasucire al ecranului, in partea de jos (nu se vede decat la o examinare mai atenta), in anul 2008 la inceput si nu a manifestat nici o problema. 2. Cand ma aflu la birou, m-am obisnuit sa il tin in permanenta in priza si nu ma mai tine bateria aproape deloc (in 2 min, dupa ce este scos de la incarcat moare) Acum am pe el instalat Windows 7 64-bit si merge fara nici un fel de problema, iar driverele oficiale pentru Win7, pentru a putea folosi TOATE functiile oferite de laptop se vor lansa pe site-ul oficial ASUS dupa data de 22 oct. (data de lansare oficiala pentru Win7) SCHIMB SI CU ALTE LAPTOPURI SAU SE VINDE CU 3500 RON INCA NU SUNT DECIS ASUPRA A CEEA CE-MI VOI CUMPARA, ASTEPT OFERTE DE LAPTOPURI. NU TRIMIT IN PROVINCIE! CONTACT AICI SAU PE PM! POZE REALE CU TOT MAINE SEARA (se vede inclusiv lovitura). MULTUMESC
__________________ | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
vandut! multumesc CG!
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |