![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| WDTV + Selector optic + Cabluri optice,HDMI,Coaxial WDTV 320 lei cu garantie Western Digital HD multimedia player Media-player - PC Garage Selector optic Nou 30 lei Selector optic pentru cablu optic toslink HQSSOPTSW1 Cablu optic 3 X 1M + 1 X 1.5M 10 lei bucata Cablu optic Toslink - Toslink, 1m Pprof Cablu coaxial AUDIO Profigold 3M 30 lei PROFIGOLD - FEEL THE EXPERIENCE Cablu HDMI Profigold 3M 60 lei PROFIGOLD - FEEL THE EXPERIENCE
__________________ --- Nu curata sau nu iti baga nasul in ceva ce functioneaza --- | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nu e nimic special cu echipamentul asta, l-am dat pe primul si mai am unul si am mai postat tot ce mai aveam prin casa despre el.Si echipamentul asta are garantie tot la PCgarage.E in perfecta stare de functionare.
__________________ --- Nu curata sau nu iti baga nasul in ceva ce functioneaza --- | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| UP ! Au mai ramas -Selector optic Nou 30 lei -Cablu optic 3 X 1M + 1 X 1.5M 10 lei bucata -Cablu coaxial AUDIO Profigold 3M 30 lei -Cablu HDMI Profigold 3M 60 lei Total: 150 La !!!OFERTA!!!
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Up!
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |