![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| monitor lcd Samsung 740n
Monitor lcd Samsung 740n 17" functioneaza impecabil, nu are pixeli morti! Samsung SyncMaster 740N silver Lista de preturi - cel mai mic pret pret 200ron neg
__________________ tel 0768847651 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| URGENT monitor LCD - 150-200 lei poate va intelegeti
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
monitorul a ajuns la mine de..vineri seara dar nu primeste semnal video (incercat pe 2 sisteme +un laptop), am vb cu forumcomp si a ramas sa mi-l schimbe luni
__________________ NU MAI DATI ADD LA MESS TRIMITETI UN INSTANT MESSAGE(CTRL+M),altfel ignore Vand Placa de baza DFI LANPARTY LT X38 <---CLICK Vand Tastatura Microsoft Natural Ergonomic 4000 <---CLICK Vand Laptop Dell Xps M170 <---CLICK | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Nick anterior: costeasilviu Join Date: Jan 2004 Location: matrix |
sper sincer sa ti-l schimbe; mie mi-a promis ca imi da acest monitor vineri dupa amiaza - am vorbit cu el vineri la ora 14 si a ramas ca ne intalnim mai tarziu sa il cumpar dar nu a mai raspuns la telefon. Nu ma oftic - doar constat ca nu este serios si ca am avut bafta ca nu l-am cumparat. Sorry pentru ghinionul tau
__________________ Recycle, reduce consumption, walk. Stop climate change. Zenit 11/helios 44m-6; Meyer Optik Orestor 135/2,8 | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
a-r fi bine sa iti vezi de oalele tale k17.. nu ti-am promis nimic! nu mai face afirmatii nefondate pentru ca si eu pot sa spun ca am vorbit cu tine la telefon si sa spun ca m-ai amanat! te rog frumos! monitorul a ajuns la duddu dar se pare ca are probleme cu el.. il voi schimba.
__________________ tel 0768847651 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Nick anterior: costeasilviu Join Date: Jan 2004 Location: matrix |
Il locul tau nu as mai comenta; Este sufcient sa ma uit pe calificativele tale ca sa vad ca acest comportament este o obisnuita in ceea ce te priveste. P.S. 1. Am pastrat sms-urile de la tine - in caz ca vrei pot sa pun si o poza pe site cu ele! 2. Nu ne-ai spus daca i-ai schimbat omului monitorul si nici cum iti explici ca era defect (in anunt ai scris ca functioneaza impecabil).
__________________ Recycle, reduce consumption, walk. Stop climate change. Zenit 11/helios 44m-6; Meyer Optik Orestor 135/2,8 | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
inca nu mi l-a schimbat ca aseara a iesit tarziu de la serv, ramane pe astazi monitorul pur si simplu nu reactiona atunci cand este conectat la placa video,pe langa acest fapt monitorul a venit fara alimentare si cablu vga
__________________ NU MAI DATI ADD LA MESS TRIMITETI UN INSTANT MESSAGE(CTRL+M),altfel ignore Vand Placa de baza DFI LANPARTY LT X38 <---CLICK Vand Tastatura Microsoft Natural Ergonomic 4000 <---CLICK Vand Laptop Dell Xps M170 <---CLICK | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
mda, nu s-a intamplat nimic nici azi, dupa aproximativ 20 de telefoane dupa ora 17.00(asa cum a spus el ca ma va suna) tot nu a raspuns la telefon ,dupa ce am trimis sms vad ca omu e prea ocupat sa raspunda la telefon si l-a inchis, ce sa cred ? dupa cate vad omu inca intra pe forum isi tot da up-uri s.a.m.d deci domnu' ai de gand sa mai rezolvam problema pe cale amiabila? nu incep cu amenintari pt ca nu-mi plac dar tine cont ca pe acest forum tu nu o sa mai ai mult de "mancat" , nu de alta dar gandeste-te ca personal pe mine nu ma cunosti am inteles ca ieri nu ai avut timp pt ca ai iesit tarziu de la serv dar azi ce pretext mai gasesti ?
|
| | #12 (permalink) | ||
|
ce teapa ti-ai luat,tu cu monitorul eu cu procesorul,daca nu e asa astept sa raspunda,intre timp si-a mai deschis un thread cu altceva,iar aici se face ca ploua http://forum.computergames.ro/42-har...l#post40375693
__________________ Rescriu/updatez bios-uri,lista c.i.click aici Vand surse atx cu garantie 6luni click aici tel.0763698375 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
nu o sa ramana asa de rezolvat tot trebuie sa se rezolve ,s-a vazut cu banii si acum face pe prostu', l-am si intrebat de garantie , a zis omu..daca-i poti spune asa ,ca imi da o luna garantie daca se intampla ceva il schimba
|
| | #14 (permalink) | ||
|
se ofera garantie 30 zile nu 1 "luna"acum trebuie sa te duci pe luna sa iti recuperezi banii
__________________ Rescriu/updatez bios-uri,lista c.i.click aici Vand surse atx cu garantie 6luni click aici tel.0763698375 | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
) eu iti spun ce a zis omu'
|
| | #17 (permalink) | ||
|
am vb la tel cu omu, maine la 13-14 trebuie sa ma intalnescu cu el sa-mi iau banii
|
| | #19 (permalink) | ||
|
dupa ce a mancat rahat ca azi ma suna la 12 sa-mi spuna exact ora la care sa ne intalnim , bineinteles ca nu a mai sunat , face pe prostu nerespunzand la telefon si inchizandu-l dupa ce din nou incepand cu ora 12.30 am inceput sa-l sun si sa-i trimit sms-uri OMULE , SINCER ITI SPUN (DIN NOU) TE ASTEPT LA METROU SI IN MOMENTUL IN CARE TE-AM PRINS 1.ITI RUP PICIOARELE 2.ITI DAU IN CAP MONITORUL ACELA PERFECT "FUNCTIONAL". eu am inteles prima data ,hai si a 2-a oara , hai si a 3-a oara dar deja ai depasit orice limita a bunului simt http://forum.computergames.ro/privat...m&pmid=4015653 http://forum.computergames.ro/privat...m&pmid=4020566 http://forum.computergames.ro/privat...m&pmid=4020736 si mai sus dovada a ceea ce manca el rahat , daca este nevoie pun si sms-ul primit de la dansu'
|
| | #20 (permalink) | ||
|
duddu - nu trebuia sa iei fara proba , s-au intamplat atatea pe aici si cu useri mai vechi !
__________________ vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post39868848 !!! vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post40397476 !!! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |