![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Se vinde/schimba monitorul din titlu , are garantie 3 ani la mega-byte incepand de luni 26.10.2009 , tv-tunner DTV / 1920x1200 / 2 x HDMI / DVI / VGA / component / optical out ....pe scurt are conectica full. Este un monitor urias si nu ma pot obisnui cu el , motiv ptr care o sa ma reorientez catre un monitor mai mic. Inutil sa precizez ca imaginea este perfect iluminata , contrast excelent , fara pixeli morti/blocati/bolnavi/drogati . Ptr schimburi ma intereseaza doar monitoare 22`/23` , obligatoriu factura+garantie in Ro , pachet complet cu toate accesoriiile pret ptr vanzare 1300 ron pret ptr schimb 1400 ron Nu fac tranzactii cu useri care au TR negativ ori useri recent inregistrati off topic = report metoda contact YM: man.commando , fara add
__________________ | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| am raspuns la PM Quote: Ptr schimburi accept doar monitoare impecabile estetic si functional , factura si garantie in RO , pachet complet cu toate accesoriile , monitoare de 22-23` cu rez de 1920x1080 , samsung / lg / philips , orice alta firma producatoare nu ma intereseaza
__________________ | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
...am deja un 22` pe care-l sterg de praf , vreau ceva cu 1920x1080 ...in ultima faza ma pot obisnui si cu asta de 26`
__________________ | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
am gresit eu, am vrut sa zic t240HD ![]() Samsung SyncMaster T240HD 24 inch 5 ms wide Monitor LCD - PC Garage | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Mai sta la vanzare/schimb pana DUMINICA inclusiv .
__________________ | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
monitorul a plecat la userul iubitel , astept confirmarea ca totul e ok
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |