![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| 2 unitati mai vechi
Nu stiu exact ,va zic in mare componentele Prima : AMD Athlon xp la 1,5 ghz hard de 120 1 GB DDR CD-ROM/CD-writter Placa video s`a stricat cred..Am un 6600gt 128ddr3/128 biti..si cand o bag , imi apare no signal..iar daca bag alta placa video merge + 1 crt de 17 250 ron A doua : Intel la 3ghz si ceva..nu mai stiu exact Placa video onboard 512 ddr2 667 parca DVD-Writter 350 ron Le tin degeaba id : ionutz.hihi
__________________ nick anterior : ionutzhihi E8400,4GB DDR2,HD4870 1GB,VISTA SP1 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Quote:
baga detalii foloseste everest
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Cpu +MB =?lei Dar ce MB are ca nu o vad la everest?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
ok ce marca si model e placa de baza?
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Am vazut ca are pe unitate un abtibild : Proof of License Certificate of Authenticity .. Windows XP Professional . OEM SOFTWARE si sub scrie Product key-ul :P Poate intereseaza pe cineva si asta :P AIWA,n`am nici un cd la unitate ...A fost folosita de maicamea la serviciu cateva luni ..si i`au adus alta unitate si cu asta n`am ce face ..
__________________ nick anterior : ionutzhihi E8400,4GB DDR2,HD4870 1GB,VISTA SP1 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |