![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 Location: alba | placa de baza P5P800SE + procesor Celeron D346
placa de baza P5P800SE (cutie,cd,manual) + procesor Celeron D346 + cooler Asus P5P800 SE Placi de baza pentru INTEL Pentium IV socket 775 Intel 865PE, FSB 800, Dual DDR 400 pret 170 RON flyusss@yahoo.com 0762293802 | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Ok ...am vazut deci ai un SL8HD (Intel Celeron D 346) pe o placa de baza P5P800SE Ok eu as dori sa fac un sistem sa-l donez unui pusti din zona si ma intereseaza deci ce ai la vanzare si daca poti baga si memoria de aici: memorie DDRAM 128 Mb ,DDR-266 ....asa ca...fa un pret total si da-mi un pm cu el! Daca pica pe suma disponibila (nu negociez dupa!!! asa ca fa un pret final)...e luat!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 Location: alba | se poate inchide !
kit vandut!
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |