![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 Location: Lugoj | PB M3A32-MVP DLx /WiFi-AP, Proc. PhenomII 940, Asus HD3870x2, DDR2 OCZ FlexEX1150Mhz
Memorii OCZ DDR2 PC2-9200 FlexEX Edition 1150 Mhz - 2 kituri a cate 2x1024(4gb/total). Memoriile nu au nevoie de nicio prezentare ... un kit a fost folosit in calculatorul sotiei,cel de al 2 le kit l am deschis doar pentru test. Nu este neaparat nevoie de racire pe apa, memoriile merg la fel de bine si pe aer. Sunt insotite de o garantie internationala pe viata la OCZ ! Pret: 400ron ! Placa video Asus ATI Radeon HD3870X2 1GB DDR3 - este in perfecta stare de functionare. Placa vine cu accesorii si cutia originala, inclusiv jocul Company of Heroes-Opposing Fronts. A fost cumparata de dincolo, deci fara garantie in tara. Pret: 400ron ! Placa de baza Asus M3A32-MVP-DELUXE/WIFI - este in perfecta stare de functionare, la fel ca si placa video am la ea cutia originala + toate accesoriile placii. Placa mai are un an garantie, dar nefiind in posesia facturii (am cumparat o de la un prieten, si avea mai multe componente pe factura) o vad fara garantie. (clar ca in caz de se intampla ceva cu placa intr un an, si pot sa l ajut pe cel care a cumparat o, am sa l ajut). Pret: 420ron Procesor AMD Phenom II 940 - il am de un an si ceva, l am folosit in ultimele luni in 3400Mhz daly cu un cooler V8 de la CoolerMasters. Am facut si ceva teste sa i vad limitele, dar nu mi am batut joc de el. Garantia exact ca si in cazul placii de baza ! Pret : 420ron As fi dispus sa fac schimb doar cu: o placa de baza X58 (1366) de top (pot oferii si diferenta daca este cazul)sau memorii DDR3 cat mai performante (le fel pot da diferenta unde se impune). Altceva nu ma intereseaza la schimb. Daca cineva vrea sa cumpere PB+Proc. pretul este de 800ron. Ma puteti contacta PM sau pe mail lovee.sim@gmail.com (daca este cineva interesat si vrea sa discutam la tel. detalii ii voi da' numarul in prv. fara probleme) | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 Location: Lugoj |
Unele produse s au vandut, un produs l am retras ... am deschis un alt thead cu ce mai am in vanzare. Rog un admin sa l inchida pe acesta. Multumesc CG ! Thread nou | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |