![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Stare exceptionala. FOLII pe ecran,capac,balama,palmrest etc. Cumparat cu 2630 RON. Pret actual orice magazin 2400 - 3000 RON. Verificati pe price.ro. Procesor Pentium Dual-Core 1730Mhz (Core2Duo revizie M0 si 1Mb cache L2 pt cunoscatori). Cooler Delta Electronics. LCD 1280x800 WXGA (Panel Samsung). RAM 2Gb DDR2 667Mhz (Un singur modul Samsung montat in primul slot. Al doilea slot este liber. Usor upgradabil la 4Gb). HDD 200Gb SATA2 (Toshiba MKGSX). DVD-RW LG. PLACA VIDEO ATI HD3470 128MB dedicati - 700/1000 Mhz GPU/MEM - Ruleaza NFS Prostreet si Undercover la rezolutie maxima. Wireless Intel 3945 A/B/G (download 3,5MB/s cu router wireless Edimax). Touch-sensitive hotkeys. Bluetooth v2+EDR. Acumulator fabricat de Sanyo (4400mAh cu autonomie de la 1,5 ore pana la 3 ore). DIFUZOARE STEREO EXCEPTIONALE HARMAN-KARDON (cu Dolby Virtual Surround). Licenta Windows VISTA Home Premium. Aici mai adaug eu o Licenta de Windows 7 Professional, una de Vista Bussiness si una de XP Pro. Toate sunt activate pe el si valoreaza peste 10 mil. Este exact modelul din imagine. Poze reale cand o sa am timp. PRET: 1799 RON. TEL: 0766221226 YM: dragos.maxx
__________________ Dragos | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Laptop scos de la vanzare. Incercati Acer-uri cu "Atoame" la ofertele pe care le-am primit PM. Se poate inchide. Thx anyway
__________________ Dragos | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |