![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Procesor Q6700 cu ceva mai slab!!!
Diferenta de pret se stabileste de comun acord... Rog ceva cu FSB 1066 sau 800... multumesc!
__________________ Mare e gradina ta Doamne!!! Bucuresti Ym: radu_cretiu Last edited by bibicul; 18-11-2009 at 10:59.. | ||
|
| Registered User Join Date: Mar 2010 Posts: 1 | |
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
monstercat20 - 150ron diferenta??? glumesti? - ma uit si eu la diferenta de pret din magazin... e cam mare, deci... pt tine accept o diferenta de 500RON. red-dog - sincer nu l-am overclockat - procesorul este tray, nu am acte la el - sta pe o placa Intel, habar nu am despre vid/voltaj
__________________ Mare e gradina ta Doamne!!! Bucuresti Ym: radu_cretiu | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
multumesc dertysweet - credeam ca negocierile se fac pe PM! puteai sa faci o contraoferta, nu? sau sa cumperi un Q6600 la 400ron asa cum ai spus! caut procesoare compatibile cu placa mea - E6xxx sau E4xxx
__________________ Mare e gradina ta Doamne!!! Bucuresti Ym: radu_cretiu | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
cred ca vidul si voltajul nu sunt corect afisate. deschide o fereastra de cpu-z si una de core temp, ruleaza un prime sau dual orthos si apoi fa un print screen. e posibil ca ce ai vazut tu afisat sa fie in idle cu multi la 6x. banuiesc ca ai functiile C1E si PPM activate.
__________________ i5 750 // Noctua NH-D14 // Gigabyte P55-UD4 // 2x2Gb Team Extreem LV 2000Mhz // Gainward GTX 260 GS // Creative X-FI Extreme Music modded // Samsung Spinpoint F3 // Samsung SH-S223Q // CoolerMaster CM590 modded // Corsair TX650 // BenQ G2420HD // Microlab Solo-6 // Gaming: A4Tech X7(mouse, mousepad and keyboard) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |