Motivul pentru care a ajuns iar la vanzare este simplu - nu mai am timp de joaca (motivul principal pentru care l-am luat) asa ca il dau ca este prea puternic pentru un film seara inainte de culcare sau ceva muzica si stat pe net. Asa ca accept chiar si schimb cu un laptop bun (i5) plus diferenta de bani(banu jos).
CPU: Intel Core i7 920 rev. D0 @ 4Ghz 24/7
Motherboard: ASUS RAMPAGE II EXTREME
Memory: 2x Corsair DOMINATOR Triple Channel kit 3Gb(6Gb)
HDD: x 2x Western Digital 500GB SATA-II 7200RPM 16MB - RAID 0 setup Plus 1 HDD WDC Black 1TB
Graphic card(s): Zotac GeForce GTX 470 1.28GB DDR5 320-bit
Sound card: Supreme FX X-FI EAX 4.0 HD Audio
Speakers: Altec Lansing 2.1
TV Tuner: On LCD monitor HD DVB-T
Gaming peripherals: Mionix Saiph 3200 Saitek Cyborg keyboard
Optical drive(s): DVD RW Pioneer SATA
Power Supply: Nexus RX-8500 850W ( tree way SLI/Cross fireX)
CPU Cooler: Custom CPU/Rampage II Extreme Watercooling System - Aquatuning.de & ekwaterb - by pc-coolers
Fans: 2x 180 + 1x 120 up exaust/ pentru Black ICE Radiator GT Xtreme 240 2x 120 Enermax UCMA12 Magma
Case: Silverstone Raven RV01 -W
Keyboard: Saitek Cyborg
Mouse: Mionix Saiph 3200
Display: Samsung P2270HD HD DVB-T Cititor carduri satelit/tv/lan
Pentru istoria sistemului va puteti delecta cu acest link :
I am Megatron[F-117] .
Sistemul il dau si in afara orasului cu o conditie: Predarea o pot face intr-un oras apropiat de Bucuresti(din cauza timpului nu ma pot deplasa prea departe de oras). Predarea o fac personal pentru ca sistemul este mai dificil de trasportat asa ca prefer sa-l aduc eu decat sa ma incred intr-o companie terta(carat in duba). Deci de exemplu daca cineva din Ploiesti il vrea il aduc eu ca sa fiu sigur ca ajunge intreg (nu demontez sistemul de racire ca nu am timp de asa ceva ). Nu cer bani de benzina

!
Pretul este de 6000 Ron cu tot cu sitemul de racire pe apa la cpu si mb. In pret nu sint incluse instalatia de watercooling, tastatura si mousul(mouse pad inclus).
Pretul este pentru unitate + tastatura si mouse(saitek cyborg si mionix3200). Sistemul de nou face cam 7000 Ron , iar sistemul watercooling cam 2000 Ron (doua radiatorare de 240, pompa, rezervor,bloc cpu, bloc mb, blocuri mosfet).
Pentru cine are nevoie si de monitor si acesta este de vanzare dar se da doar cu sistemul,iar pretul este de 500 Ron(aproximativ 1000 Ron de nou).
Sistemul nu il dau pe bucati decat daca gasesc de-odata clienti la toate componentele (ceea ce mi se pare dificil ), pentru caam nevoie de toti banii ca sa imi iau laptop si sa mai platesc niste datorii.
Si acum sa revin la schimb.
Accept schimb cu laptop (doar cu procesor i5) . Laptop-ul trebuie sa fie cumparat cu factura (nu conteaza garantia, mai mult ma intereseaza sa fie cu acte in regula pentru ca il voi folosi la firma).
O sa dau si cateva exemple de laptop-uri cu care as face schimb
Asus G73JH-TY039D Core i5 430M 2.26GHz Black pret pcgarage Pret: 4.876,78 RON
Acer Aspire 8943G-434G64Mn Core i5 430M 2.26GHz pret pcgarage Pret: 5.027,41 RON
Astept si ofertele voastre, modelele prezentate de mine fiind exemple ideale dar nu cred ca si realizabile.
Sincer daca cineva ar avea la schimb laptop-ul asta - Asus G73JH-TY039D Core i5 430M 2.26GHz Black as da sistemul cu tot cu monitor schimb pe schimb, dar nu prea cred ca are cineva un laptop asa de performant de vanzare/schimb.
Mentionez ca :
Procesorul nu mai este disponibil la pcgarage asa ca am selectat i7 930 ca sa pot face lista. Pretul la care l-am luat eu in septembrie anul trecut era de 1077 Ron. Asa ca mai scadeti sa zicem 2000 Ron la pretul din lista. Sper ca am fost corect aici. Repet 930 e in lista doar ca sa pot arata un pret pe componente/sistem.
A doua chestiune este legata de usa glisanta care nu mai sta jos cand o apas ( sistemul de "prindere" a usii se gaseste in comert dar nu am timp sa caut). Este vorba de un banal sistem de prindere ca la la rezervoarele de masini (push to open).
Bookmarks