![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
pexic, n-ai fost atent si n-ai sesizat nuanta de ironie a lui dio ![]() cataul, limbaju' ala de maidan n-are ce cauta pe aici. si nu cred ca tu ai da mostre gratis daca ai fi in locul lui am@deus. cumpara si tu o seringa din aia ca nu saracesti din atata lucru si fa o proba. nu te speria ca nu-ti arzi procu'. poate sa stea si fara pasta, daca e bine pus radiatorul pe el si face contact ferm. si daca, bineinteles, ai radiator ca lumea de pus pe proc, nu orice traznaie de 300k ![]() be cool, man
__________________ Cu cat inveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii - Albert Einstein Better to fight for something than live for nothing - George Patton | |||
|
| | #82 (permalink) | ||
|
e tzeapa sau ce? amadeus a avut vreodata bunovointza sa dea monstre pe cg cand i-au fost cerute? NU. Testele le face el numai el stie cum...plastilina masii e clar... Oameni buni nu incercatzi toate porcariile ca dupa aceea sa crestetzi numarul de vanzari la procesoare in .ro
__________________ | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
Ok! Deci un singur om (care probabil ca nu a montat corect coolerul dupa cum i-am explicat in postul anterior) este dezamagit de pasta, altii de pe acest forum (destui la numar) si nu numai au fost multumiti , dar ne grabim sa tragem concluzii ca e teapa. Vad ca omu acum posteaza pe toate forumurile acum cu toate ca i-am explicat aici totul. Dar ce sa-i faci, asta e Romania.
__________________ COMENZI: 0745-150-855 - YM: protermal81 | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Oradea |
Sunt unul din cei care a avut curiozitatea sa incerce pasta, desi varsta (37 ani) si formatia (ing. electronist) ar fi trebuit sa ma impiedice in a mai crede in minuni. Ca sa nu fac literatura, va impartasesc experienta mea pe un Thoroghbred 2600+ Titan TTC-D9TB/CU35/R1 Abit NF7-S v.2 : Prima comparatie (si ultima) am facut-o cu vestita Titan Silver Grease care, pusa in strat f. subtire, se comporta multumitor o perioada de timp (cca.3 luni). Am folosit burn-in wizard-ul din Sandra Sisoft cu setari maxime (100% incarcare CPU si high priority). Una peste alta pasta "Amadeus" mi-a incalzit procesorul cu 2 grade peste Titan. Ca sa nu existe dubii, am repetat testul de 3 ori, montand si demontand cooler-ul de fiecare data si alternand pastele, dupa curatarea cu alcool izopropilic. Comportamentul a fost identic. Mai mult, scotand cooler-ul rapid dupa testare, am constatat ca "Amadeus" s-a lichefiat si chiar a curs de pe pastila CPU, dupa care si-a recapatat consistenta in timp ce o priveam cum se raceste. Si ca sa inchei apoteotic, pe pastila CPU-ului au aparut si doua mici depigmentari asemanatoare cu cele de CPU prajit. Se pare ca datorita lichefierii au aparut goluri in stratul de pasta, care au dus la supraincalzirea locala a pastilei. Am avut noroc ca CPU-ul se pare ca a scapat. Date find aceste observatii, am considerat caduca o comparatie cu Arctic Silver 5, pasta pe care o folosesc in mod curent si pe care am crutat-o de la un consum inutil, date fiind pretul si dificultatile pe care le am in a o procura(a trebuit sa o comand de la Bucuresti). In concluzie, daca ceea ce am primit eu este cu adevarat pasta cu pretentii la suprematie, atunci o recomand cu caldura la tratamentul reumatismului! P.S.: cei interesati ma pot contacta pt. detalii: Tudor Mustatea, Oradea str. Cazaban nr.31 bl.Z7 ap.10 tel.: 0745134543 ; mail: tmustatea@mymail.ro | ||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
Mersi pentru sprijin,pexic. Si Cataul : acesta este un thread de vanzare unde oamenii pot cumpara si isi pot spune parerea despre pasta (DOAR CEI CARE AU INCERCAT PASTA!). Omu si-a spus parerea , la fel cum si altii (mai multi la numar) si-au spus parerea lor pozitiva despre pasta. Deci te rog incearca sa iti exprimi parerile in alta parte atata timp cat nu ai testat pasta! SI vorbeste frumos ca nici macar nu ma cunosti ; incearca sa oferi respect daca vrei ca lumea sa te respecte pe tine! Deci threadul este valabil pentru cei care au folosit sau vor sa foloseasca pasta! Nu si pentru tine! Bafta si fii mai grijuliu.
__________________ COMENZI: 0745-150-855 - YM: protermal81 Last edited by Am@DEUS; 17-09-2004 at 23:21.. | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
| tmustatea , daca esti amabil te rog, specifica de unde ai primit pasta..Vedem ca esti la primul post si se pare ca aveai disponibil si AS5 si Titan silver grease, poate si alte sortimente..Ai cerut-o doar de curiozitate ?? Ti-a dat-o cumva cineva, un "om de bine" ? Esti amabil sa trimiti cuiva foarte putin pentru comparatie ? Chestia cu '"prajitul" local e cam dubioasa..Daca este adevarat tot ce spui, te rugam sa faci dovada, sa confruntam mai multe teste..Asta daca si numele si adresa sunt corecte..
| |||
|
| | #92 (permalink) | ||
Scuze pt. balbaielile cu posturile, dar n-am prea participat pe la forumuri pana acum. In afara de asta, n-are sens sa-mi contestati buna credinta. Am@deus stie ca n-am nici o legatura cu el. Pur si simplu i-am comandat pasta. Despre partea cu cooler-ul pus gresit, puteti exclude posibilitatea. Poate n-ati citit ca am repetat de trei ori testul, tocmai in speranta ca am gresit ceva. La fel, in privinta cantitatii de pasta, n-am afirmat ca mi-ar fi inundat procesorul, ci ca s-a lichefiat inandmisibil de mult. Apropos, intamplarea face ca am cateva sute de calculatoare asamblate pana acum, ba chiar le depanez. Dar sa nu divagam. In alta ordine de idei temperaturile mele in idle sunt 34 CPU/22 MB , iar in full load 48CPU/26 MB, asta cu Titan Silver (e drept, intr-o carcasa server) | ||
|
| | #93 (permalink) | ||
Intre timp am discutat telefonic cu Am@deus. Se pare ca ar putea fi o problema de vascozitate, in sensul ca pasta primita de mine ar fi mai fluida decat mi-as fi dorit. Am convenit ca-mi va trimite una ceva mai vascoasa si voi repeta testele.Asa ca n-am nici o intentie belicoasa. Dimpotriva, mi-ar place sa iasa ceva bun si pe deasupra Made in Romania.
| ||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Quote:
tmustatea, simplul fapt ca ai primit o mostra diferita ar putea arata inconsistenta productiei si diferentele de calitate... Produsul asta ar trebui sa vina cu un disclaimer cat casa, sa nu te trezesti dat in judecata de vreunu' care-si omoara procesoru', placa de baza sau mai stiu eu ce pe acolo ![]() Sau sa controlati mai bine procesul de productie si sa faceti eforturi sa-l inregistrati... e si pacat daca e promitator. Cauta un sponsor, ceva..
__________________ bla bla | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
Am vorbit cu domnul Mustetea la telefon si am lamurit problema. In cazul dumnealui pasta nu a mers si sunt dispus sa accept asta si sa ma revansez - ii voi trimite inca una (mai vascoasa) gratis pentru a mai incerca daca doreste inca un test.Tin sa precizez ceva: cazul domnului Mustetea este singular; dintre cei care au folosit pasta NIMENI nu a patit asa ceva. Dar nu pot decat sa accept ca pot fi si esecuri.Legat de inconsistenta in productie ,aceiasi pasta pe care a folosit-o dl. Mustetea au folosit-o aproape toti care au avut performante peste AS5. Nu exista diferente de calitate intre paste.
|
| | #96 (permalink) | ||
|
am o curiozitate: la 34*C e cam greu de crezut ca s-a lichefiat pasta. deci, trecem peste. la 48*C parca, parca, da' nu e relevant. chiar si cu diferenta de 2*C in plus fata de titan tot nu ajunge la o temperatura asa de mare incat sa se lichefieze. apropo, eu am dus procu' meu pana pe la vreo 75*C (am oprit ventu' ) si nu s-a intamplat absolut nimic - nici puncte negre, nici nu s-a topit, nici altceva. sunt convins ca si-a schimbat consistenta , dar oricare pasta si-o schimba la temperatura aia.intrebare: pana la ce temperatura ai dus procu' ala? de overclocking nu prea te vad in stare, cu toata experienta pe care o sustii (nu contest asta, stiu cum e, si eu am la activ cateva sute de compuri), deci ....... cam pe unde s-a oprit procu'?
__________________ Cu cat inveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii - Albert Einstein Better to fight for something than live for nothing - George Patton | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
Deci in primul rand nu sunt impotriva ta si a produsului tau dar pur si simplu nu cred ca poate fi mai buna decat as5 si testele de pe site de la tine nu ma conving deloc tot asa pot si eu sa scriu intr-un word ceva si sa dau la toata lumea sa vada si sa se convinga de produsul x, itzi urez bafta la vanzare si incearca cu ceva mai concret sa demonstrezi... In al doilea rand am postat de 2 ori pt ca am avut niste mici probleme cu netul si imi cer scuze pt limbaj dc a fost jignitor pt cei prezentzi aici...
__________________ | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
Testele care apar pe site nu sunt facute de mine ci de cei care au cumparat pasta si au avut AS5 pentru comparatie. O sa specific(cu acordul lor desigur) numerele unde li se poate cere parerea despre pasta.Sper cel tarziu saptamana viitoare sa vin cu un test concret de laborator (care s-a amanat din cauza vacantei si a lipsei celor necesare)in care sa specific urmatoarele: conductibilitatea exacta a pastei(calculata cu ajutorul unui dispozitiv asemanator aparatului Bock ) si deasemenea si un grafic cu diferenta de temperatura dintre procesor si cooler (folosind desigur pasta) in intervalul de temperatura 25C-150C. Voi face poze si film si le voi pune pe forum.
|
| | #99 (permalink) | ||
Pt. Mafalda Haideti sa nu ne suspectam romaneste cand nu e cazul. Cat despre partea cu dovezile, atunci cand am facut testele nu le-am inregistrat in nici un fel, pt. ca nu ma gandeam ca voi ajunge sa postez pe forumuri.Chiar am comandat pasta de la Am@deus pentru propria-mi curiozitate.Daca-ti trimit o fotografie a procesorului va fi irelevant, pt.ca, judecand dupa suspiciunile care mustesc pe-aici, voi fi acuzat ca am fotografiat un procesor ars doar ca sa ma distrez. Crede-ma pe cuvant, atata timp cat pana acum nu m-am dovedit a fi un trisor. Lui Am@deus i-am argumentat mai indelung observatiile mele si nu m-a luat peste picior. E interesat de problema si vom reveni cu raspunsul, daca vom ajunge la vreo concluzie. Cu aceasta ocazie recunosc ca am fost poate prea acid in prima mea interventie, dar se explica prin iritarea aparuta dupa ce am constatat ca acel Athlon era pe punctul sa se prajeasca. Poate ca daca nu era aceasta suparare, aruncam seringa la gunoi si nu ajungeam la batranete sa scriu pe forumuri. | ||
|
| | #100 (permalink) | ||
pt. Darkzone Procesorul a ajuns pana la 50 de grade cu pasta Am@deus dupa 10 cicluri in Sandra. E o temperatura absolut medie pt. un 2600+ si tocmai de aici si parerea mea proasta cand am vazut ca se lichefiaza. Ignor partea cu overclock-ul (n-are rost sa masuram a cui e mai lunga) Last edited by tmustatea; 18-09-2004 at 01:28.. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |