View Single Post
Old 25-01-2001, 11:00   #2 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

Talking

Da man.. am vazut si eu mai de mult screenurile alea... sunt intr-adevar super... eu am tot zis ca engineul de q3 e super si se pare ca in sfarsit vor aparea jocuri care sa ii arate adevarata valoare ( Return to castle wolfenstein, Allied assault, etc ). Ce am observat insa din poze este un efect de ceatza care apare la cateva dintre ele ( alea outdoor ) care nu pot sa imi dau seama de ce e acolo... Spatii largi sunt si in q3ta si in pozele din Return to.. fara ca efectul de ceatza sa fie prezent. Probabil e acolo ca asa trebuie sa fie ( adica e ceatza afara ). Oricum... un joc ce promite mult. Se zice ca si engineul de sunet va fi ceva f. cool, incercandu-se sa se recreeze feelingul unui razboi real ( si pana acum s-a incercat da nu s-a prea reusit ). Un alt joc cu grafica de f. mare calitate, se vrea si viitorul H&D2, din care nu mai stiu pe unde am vayut niste screenuri... cool si asta... singurul lucru care parea sa ii lipseasca erau suprafetzele curbe, care mie mi se par un must have pentru engineurile din generatzia urmatoare...
Ce ma face sa ma simt bine este faptul ca poyele din Allied Assault arata mult mai bine decat orice nivel din NOLF...

pmk is offline    Reply With Quote