![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand : Conturi la World of Warcraft
+ 1 account : nume si parola alegetzi voi + + 7 luni ( 6 + 1 moca ) + + pret : 2.000.000 + ps : AIWA daca consideri ca nu e la locul lui threadul , muta-l tu te rog ... ( la software m-am gandit ca nu e foarte multa lume si nu o sa fie foarte vizionat ... )
__________________ Telefon : 0724.32.32.32 - Andrei Last edited by SpineLess; 17-01-2005 at 22:40.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Guest |
aparent m-a banat unu de pe la jocuri de pe acolo , nu am intzeles exact de ce , intai ma banat si apoi mia dat pm ... o chestie care mi-a aratat nivelul respectivului administrator ... cica . putetzi continua aici cereri ... nu e nimic warez , daca asta s-a crezut . pur si simplu am un avantaj enorm din care pot sa fac bani ... ( unii aparent nu intzeleg asta ) | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Sa inteleg ca ai facut imediat o "CLONA" rezolva problema cu Assassin si cere-i sa rada clona!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
in sfarsit ma joc si eu world of warcraft ... dupa ce l-am cautat in aproape toate marile magazine de calculatoare din buc si la toate mi-au zis k nu a aparut si mai dureaza...am facut rost de un cont de la spineless...cu care m-am intalnit intr-o sala de calc unde au si world of warcraft.contul este facut pe 7 luni..acesta este maximul...dupa aceea mi-a spus k mi-l va prelungi ... avand in vedere k jocul este superb si cum la noi nu a aparut mi se par kiar destul de ieftine conturile lui spineless...10q again spineless...
| |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
adica dau 2 mil si joc 14 luni? vinzi si numai timp de joaca? adica sa iti dau bani si sa prelungesti contul meu! later edit: PM pls ![]() even later edit: voiam sa te intreb daca pe europa faci rost de conturi dar nu are rost! poate doar daca faci rost la preturi exceptionale!
__________________ What's a pina colada anyway? | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
.up .acelasi pretz aceleasi conditzii !
__________________ Telefon : 0724.32.32.32 - Andrei | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |