![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Splinter Cell Pandora Tomorrow DVD - 1.300.000 (nou sigilat bulk) Prince of Persia Sands of Time - 500.000 (2CD sigilat bulk) Ambele jocuri sunt pt PC. Rog nu postati daca nu cumparati. Schimb cu Half-life 2 de preferat sigilat. Last edited by Iepurasch; 03-02-2005 at 22:03.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
1. vezi ca HL 2 gasesti la CORA sigilat la 1 mil 2. cumva ce vinzi tu este bunddle ( de placa video/sunet etc ) 3. daca punctul 2 este adevarat preturile ar trebui ajustate destul de mult din cateva motive pe care le enumar - no box, no manual, no extra stuff, no pleasure opening the box, iar preturile ar trebui ajustate foarte mult ( ceva de genul 20 % cat ceri tu ) - evident este doar opinia mea dar avand in vedere ca in aceasta perioada si firmele mari fac lichidari de pret piata este supra saturata ( vorbesc de piata romaneasca care si asa e foarte slaba vis-a-vis de soft/jocuri originale ) PS: am cumarat de la flamingo ala de la lahovari jocuri cu preturi intre 50 - 150.000 lei ( destul de multe ) toate in cutie de carton sigilata . Mai erau de cumparat dar nu mai aveam eu bani ( asta se intampla cam acum 2 -3 saptamani )
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Eu vreau sa le schimb pe amandoua cu HL2. Intr-adevar sunt bundle, dar SCPT se gaseste cam la 1,5 mil varianta CD iar POP cam 1 mil. Ok, ai dreptate -20% PS: S-ar putea la SCPT asta sa nu ai nevoie de versiunea anterioara ca sa-l joci (fiind bundle). Iar pentru cei ce nu stiu, Pandora Tomorow are multiplayer. Last edited by Iepurasch; 03-02-2005 at 23:42.. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Iepurasch eu am vrut sa zic ca fac 20 % din cat ceri ( adica 1.500.000 x 20 / 100 = 300.000 lei ) ambele ... sper sa nu te superi pe mine sa zici ca e prea putin - dar am enumerat motivele pentru care nu le-as cumpara eu pentru ca sunt bunddle ( vezi punctul 3 din postul meu ) inca odata iti urez succes la vanzare si sper sa gasesti HL 2 ( vindea cineva cu 700 mii - si nu era vorba de versiunea cupon )
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Adica sa dau SCPT cu cd key original (in fond asta conteaza) pe 150-200.000 ? Asa il iei din piata. Nu conteaza ca e bundle, e jocul original si sigilat. Preturile sunt discutabile, ma intereseaza in principal schimbul cu HL2.
__________________ "Those who say religion has nothing to do with politics do not know what religion is." Gandhi | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
exact pentru acest motiv " ... din cateva motive pe care le enumar - no box, no manual, no extra stuff, no pleasure opening the box, iar preturile ar trebui ajustate foarte mult ... "
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |