Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Jocuri PC şi Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-02-2005, 13:08   #1 (permalink)
Registered User

Talking World Of Warcraft Collectors Edition !!!

Dau ce zice in subiect cu 150 euroi, NOU NOUT, sigilat.
Pretul este minim, daca vor mai multi il primeste cine da mai mult.

Anuntul este doar pentru cei din Bucuresti si de preferat AZI pana in ora 18.

yaddayadda is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2005, 13:46   #2 (permalink)
Registered User

( cu riscurile aferente ) nu ma pot abtine sa iti zic : Hai ca esti jenant. Du-te.

Sektor is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2005, 13:49   #3 (permalink)
Registered User

De unde l-ai facut rost?

wunix is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2005, 14:01   #4 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Am mai spus asta azi odata... de pe e-bay Europe il iei cu 60-120 de euro (max). 150 e excesiv.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...MakeTrack=true

Roadkill is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2005, 14:09   #5 (permalink)
Registered User

Sektor, ok, si tu esti offtopic. Nu vrei sa cumperi? Lasa-ne.
wunix, conteaza? Ma indoiesc
Roadkill, ma indoiesc ca o sa il iei sub 100 euro si in afara de asta mai costa si transportul plus ca dureaza etc.

nu inteleg de ce tineti neaparat sa comentati daca nu aveti de gand sa cumparati
ma rog

Old 14-02-2005, 14:10   #6 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Pentru ca e foarte mult. Si pentru ca ai avea sanse mult mai mari sa il dai AZI daca ai reduce pretul (de fapt, mai bine spus, ai avea o sansa). Eu l-as lua cu 120, de exemplu.

Old 14-02-2005, 14:18   #7 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by yaddayadda
Sektor, ok, si tu esti offtopic. Nu vrei sa cumperi? Lasa-ne.
wunix, conteaza? Ma indoiesc
Roadkill, ma indoiesc ca o sa il iei sub 100 euro si in afara de asta mai costa si transportul plus ca dureaza etc.

nu inteleg de ce tineti neaparat sa comentati daca nu aveti de gand sa cumparati
ma rog

Da, o sa il cumpar. de la ********. cu 50 Eur. va las cu piticii vostri. scuze. credeam ca pretul ala e o aberatie dar se pare ca nu e pentru unii dintre noi. Bafta la vanzare.

Old 14-02-2005, 14:19   #8 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Sektor, e Collector's Edition, nu standard. E alta mancare de peste

Old 14-02-2005, 14:19   #9 (permalink)
Registered User

HAHAHAHAHA !

ok, sa vin sa te filmez la ******* cand iei tu COLLECTORS EDITION cu 50 de euroi?

Old 14-02-2005, 14:29   #10 (permalink)
Registered User

Da questuri in plus? alt gameplay? caractere noi? nu? atunci nu ma intereseaza. Nu vreau sa mai continui discutia pt ca e offtopic. Treaba voastra. Scuze ca am intervenit ( partial in necunostinta de cauza - mi-a scapat "collector's edition" ). succes.

Old 14-02-2005, 14:51   #11 (permalink)
good cop

dark_one's Avatar

si daca e collector's CE ? ce face omu aici e bisnita pe fata ( cere DUBLU si ceva decat e la magazin ) - in plus

1. dvd e pe net ( de ceva vreme )
2. figurina de plastic - se gaseste pe site la blizz -deci nu e necesar sa speculezi
3. cutia speciala ( hai sa fim seriosi )
4. harta - pe departe cel mai interesat lucru din cutia de collector's - o sa apara probabil pe net altele mult mai detaliate - care se pot PLOTA ( evident nu la 70 euro) ci mult mai ieftin.
5. am uitat de manualul semnat si de artbook - care nu schimba cu nimic datele problemei.

Eu nu fac decat sa ridic un semn de intrebare - oare pe forum la CG si-au gasit casa numai speculanti si bisnitari ? ( nu de alta dar zilele trecute asistam la o discutie pe mirc si oamenii ziceau - ca nu au chef sa calce pe aici pentru ca sunt prea multi bisnitari )

dark_one is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2005, 15:05   #12 (permalink)
Registered User

1. prefer originalul, am dvd-ul "de pe net" de 2 saptamani sau ceva de genul
2. nu e figurina de plastic, este PET in joc
3. ?
4. si cu materialul din care e facuta ce faci?
5. i like em

Ai uitat cd-ul cu soundtrack

Fiind primul joc pe care il cumpar original eu zic ca merita, mai ales ca este si primul meu mmorpg am zis ca daca tot am sansa sa iau 'Collectors Edition' merita, am reusit sa il iau si putin mai ieftin, 125 euroi dar din pacate persoana respectiva nu mai are altele.

P.S. "DUBLU si ceva" ? eu vazusem in magazin cam 70-90 euroi prin Europa

Last edited by wunix; 14-02-2005 at 15:23..

wunix is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2005, 16:33   #13 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Am sa adaug 2 lucruri la ce a spus Wu.
2. Chiar daca ar fi figurina de plastic, ceea ce nu e, tin sa te anunt ca blizzard nu trimite collectables in ro. De nici un fel.
5. Manualul semnat si artbook-ul SINGURE ar fi vandut Collector's fara probleme. Eu am artbook dintr-o editie collector's de Warcraft 3 si arata demential. Albumul contine cam tot ce inseamna design (tus sau digital) in warcraft-uri si are o calitate a printului deosebita. Nu ma indoiesc ca in WOW: CE artbookul e la acelasi nivel.

Old 14-02-2005, 16:43   #14 (permalink)
good cop

dark_one's Avatar

- roadkill.tdr - apropo tu ai pretentii ca roman sa te compari cu un occidental

completare:

- daca nu s-au sinchisit sa trimita in RO - CE urile - pentru ca au fost doar 2500 bucati, dupa stiinta mea - asta denota lipsa de respect fata de natia noastra de romani ( si deja ar trebui sa intram in discutii mai adanci despre felul in care noi romanii suntem vazuti in afara ) sincer sa fiu ca roman nu platesc mai putin pentru joc, sau pentru subscription.

PS: daca as fi fost maniac cu adevarat poate nu mi s-ar fi parut mult nici 200 EU sau cine stie 500 EU pentru CE ( ma indoiesc ca maniacii care au cana cu WoW, tricou cu WoW, mousepad cu WoW, chiar si tastatura cu WoW si au camera tapetata cu afise din WoW - pe pasta lor de dinti este scris cu pixu WoW si periuta de dinti este in forma de ORC - au ratat colector's edition version of wow ) Eu incercam sa pun in evidenta faptul ca pe CG au aparut foarte multi "afaceristi" care incearca sa jupoaie romanashu de rand, fara cele mai elementare norme de bun simt.

dark_one is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2005, 16:56   #15 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Sunt perfect de-acord ca 150 de euro e prea mult.

Old 14-02-2005, 18:05   #16 (permalink)
First Wizard

Zeddiculus's Avatar

La o saptamana dupa lansare un USA nu mai exista CE si se vindea cu 150-180$. Am avut inspiratie sa mi-l cumpar din timp cu 79.99$. Cu tot cu transport a ajuns la ~105-110$ parca in Romania. Dupa parerea mea 140-150$ ar fi un pret bun avand in vedere ca se va gasi foarte greu.
Si eu sunt de parere ca merita pachetul. Daca CD-urile/DVD-urile le poti gasi pe net, harta si catalogul de artwork sunt super cool.

Zeddiculus is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2005, 18:22   #17 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

E plin e-bay fr/it/at/de de ele si sunt multe sub 100.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Jocuri PC şi Software

Thread Tools

Posting Rules