![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| NOUTATI 2005: Software, Dictionare, Jocuri, Muzica Romania produce software de inalta calitate la preturi foarte mici! Software romanesc original, super dictionare electronice roman-englez-francez-german-italian-maghiar, carti electronice din literatura romana, cursuri de limbi straine in limba romana, cursuri interactive de biologie-fizica-chimie-geografie, programe contabile licentiate international, jocuri video traduse cu manual in limba romana, jucarii multimedia pentru copii, muzica romaneasca, filme premiere cinematografice, atlase si enciclopedii multimedia, o adevarata librarie electronica pe suport CD-AUDIO, DVD VIDEO, CD-ROM la adresa http://multimediashop.ro Va asteptam cu placere comenzile.
__________________ Cristian -------- Multimedia Shop | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
LOL, nu stiu unde sunt preturile foarte mici mai ales la Quote:
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
ca idee... uita-te de exemplu la Pirates, sau la Beach Life sau la AXIS & ALLIES... pretul nostru la toate cele trei este un pic mai mic... comentariul tau nu este decat suparacios si OFFTOPIC... ![]() In materie de jocuri preturile noastre sunt EGALE cu ****************, iar Best este partenerul nostru si nu concurentul nostru in jocuri. Difera doar metoda de calcul a pretului. Iar titlul cu preturile mici se referea la software romanesc... unde preturile dictionarelor si cursurilor interactive din magazinul nostru nu au concurent pe piata din Romania. In plus, vei vedea ca in magazinul nostru online, daca doresti un joc si devii clientul nostru fidel, vei primi exact pretul pe care l-ai gasit in alta parte, dar te asigur ca nu exista nicaieri mai ieftin in adevaratul sens al cuvantului... si btw... Sims2 este pe stoc
|
| | #4 (permalink) | ||
|
io am facut referire la Sims si la ce ai boldit tu in mesaj... nimic rautacios... si by the way.. nu am spus ca ma intereseaza sims2 un pik mai jos la capitolul software am un topc ref la sims pt playstation2... si la preturile astea am facut eu referire.. am fost chiar clar :P Iar ref la Best.. daca sunt partenerii vostrii va cam trag in teapa.. i-am pus sa imi verifice daca exista pe stoc pe undeva unde distribuie ei vreun joc de la Sims pt PS2 si mi-au zis ca nu mai exista pe stoc in tara ASA.. ca tot suntem la topicul asta la voi pe site e un ActionReplay parca.. pt PS2 care ajuta la rularea anumitor categorii gen MP3. Am inteles ca un astfel de cd ar afecta lentila unitatii. Asa e ? 10x.. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
intr-adevar Sims pentru PS2 nu este in stoc pe nicaieri, am crezut ca te referi la PC-Game. stai linistit ca nimeni nu vrea sa dea teapa nimanui. Sims este un joc foarte rar jucat pe consola... si de aici confuzia. am vazut postul tau mai tarziu trimite-mi un mail despre sims ps2, si te anunt imediat ce apare in stoc. Despre Action Replay, acest CD este original ! adica este matritat iar suprafata de reflexie este autentica... deci nu are cum sa uzeze lentila mai repede. Problema este, dupa instalarea acestui CD, ce fel de cd-uri cu mp3 folosesti. daca folosesti blank-uri de calitate pentru a-ti inregistra mp3-urile, nu-s probleme. exista si blank-uri speciale pentru PlayStation... mai scumpe dar sanatoase. Dar Action Replay mai mult este pentru cheat-uri si cod-uri, cine sta sa asculte mp3-uri cu consola? in fine... deci utilizat pentru scopul sau principal de a genera cheat-uri si cod-uri pentru nivele avansate... sau pentru a rula DVD-uri originale si pe console mai vechi... nu afecteaza nimic.
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Mersi de informatii Shop-ule... ![]() Sims pentru PS2 este acum in stoc la magazinul Best de la Unirea.. LOL Ref la Action Replay, eu am spus "GEN" adica ceva ce nu este special pentru consola PS2. Ce blank-uri DVD speciale pentru console exista? Pe mine nu ma intereseaza sa bag cheaturi ci sa vad conertele pe care le am din state.. si pe care nu vrea sa le citeasca nici moarta Oricum astept un semn si de la Maniacul COnsolelor... poate poate | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
DA, acesta este un alt avataj al Action Replay-ului... pe care am uitat sa-l precizez... functia "DVD Region X"... consola poate citi si DVD-uri pentru alte zone decat europa... adica dvd-urile tale din state. acest lucru este legal, la fel cum si unitatile de calculator pot citi acum orice dvd indiferent de zona. piata s-a liberalizat in aceasta privinta. deci poti instala action replay max si sa vezi orice dvd din orice zona. http://www.multimediashop.ro/pd275276124.htm
|
| | #8 (permalink) | ||
|
OK faza misto tare de tot! Discutatzi dar regulamentul il stie cineva? Cristian...tu cel putin il stii?CLOSED si userul Multimedia a primit un AVERTISMENT
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Tocmai am primit PMul tau si sincer nu prea mi-a placut cum incerci sa arunci pisica in alta gradina! Atrag atentia la urmatoarele : 8. Intrucat serviciile Computer Games sunt gratuite, este obligatoriu ca anunturile persoanelor juridice sa poarte acordul unui ADMINISTRATOR. Nerespectarea acestor reguli atrage sanctiunile prevazute de punctul 3 din Regulamentul de ordine interioara. ********************************** 3. Moderatorii/administratorii au dreptul sa aplice sanctiuni ce variaza de la un simplu avertisment, banarea contului pe o perioada (ne)determinata, pe o sectiune sau pe intregul forum, pana la stergerea definitiva a contului in cauza. Aceste sanctiuni sunt aplicabile tuturor userilor daca nu se respecta punctele incluse in prezentul regulament. ....................................... Si inca ceva ce e chiar interesant de retinut: 5. .................... Orice reclamatie impotriva unui moderator va fi solutionata cu cea mai mare seriozitate si atentia cuvenita de catre un administrator. Decizia acestuia este definitiva privind cazul in speta. Folosirea abuziva a acestor optiuni aratate in prezentul paragraf se pedepseste. Dupa cum suna ultimile cuvinte in PMul tau : "....oricum astept explicatiile si scuzele tale in public....." Ai mai sus explicatiile cat si metoda la care potzi face apel pentru calmarea nervilor care (presupun ) i-am starnit! Metoda o potzi folosi in acesta arie: http://www.computergames.ro/forum/forumdisplay.php?f=29 Din descrierea ariei ai deja sugestia regulamentara prin care ma potzi forta sa-mi cer scuze in public! Cereri, sugestii, reclamatii.Ce nu va convine, ce nu va place, ce nu e bine ... noi vom incerca sa ne conformam sau sa explicam Deci astept plingerea ta si vei primi si scuzele oficiale in caz ca EU am gresit! Pina atunci discutia e doar asa de dragul de a face inca un post! O seara placuta!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |