![]() |
| | #7 (permalink) | ||
|
extras din regulament: "And finally, it is not allowed to give away your team to another person, since that would be unfair to people that are still waiting for their team." mda ... e unfair pentru cei ce asteapta, e unfair pt celelalte tari, dar mi se pare constructiv pentru nivelul competitiei in Ro. in plus in real-world se intampla sa se vanda echipe, sa se schimbe antrenori, shi nimeni nu se supara daca e spre binele echipei six: cu ce te deranjeaza ca nu o sa mai dau eu ordinele ci altcineva ? | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Nae, ca idee, unii din GameMasterii români din joc citesc acest forum. Nu ştiu cât va mai rezista echipa ta.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
bai da ce ofticati mai sunt unii .... ce treaba aveti voi cu el daca el vrea sa ceara un sfat daca as mai continue cu o echipa ? dupa posturile lui mie nu-mi pare ca el chiar vrea sa dea echipa ... dar ceilalti abia asteapta sa raporteze un cheater .... ![]() lasa Nae mai bine tii tu echipa si continui cu ea ... ca e mai bine daca intri la ea din an in pasti decat sa o vezi stearsa din cauza unor oficati .. intreaba totusi un gamemaster daca vrea sa te lase ..
__________________ BkRullz | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |