![]() |
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
nu ma pricep dar VREAU sa ma joc. Invat din mers pe ce merita sa dau bani mai multi sau mai putini. Evident ca poate nu o sa fac cele mai profitabile afaceri, dar chiar vreau sa ma joc si sincer deoarece nu am bani pt cele din magazin apelez la acest forum. Da-mi te rog un pm cu preturile si jocurile care le ai si discutam. Sante
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
daca am Action MAx Replay care face DVD free zone pot juca si jocuri originale NTSC ? Anyway daca mai are cineva jocuri originale de vanzare va rog nu ezitati sa postati. p.s. va rog nu faceti ca "delfinache" care nu a facut nici o oferta, desi l-am cautat. Multumesc anticipat | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2005 |
Am de vinzare: GRAN TURISMO 3 A-SPEC PAL original RED FACTION PAL original la 1.000.000/buc sau 1.800.000 daca le cumperi pe ambele. Daca te intereseaza astept mail la b66pak@yahoo.co.uk | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
nu s-a stricat laserul ca e noua consola.. are o luna dar deh, jocurile se mai uzeaza si ele .... fizic ! Alte jocuri pe care le am si le joc pe consola merg exceptional fara nici o problema... asa ca ma gandesc io ca e vorba de joc nu de consola... Oricum... jocurile usnt cam vechi... GRAN TURISMO 3 A-SPEC e lansat in 2001, RED FACTION e lansat in 2002. Erau jocuri bune pentru vremea lor dar pt ora asta au cam scazut dpdv calitativ... au aparut deja altele in aceeasi serie de o mie de ori mai competitive. Daca te uiti pe forum jocurile sh de console se vand la un 5-6sute de mii. Daca mai lasi din pret ma intereseaza si pe mine. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Gogule sari calul cam pe nesimtite... 7 ani n-au fost de ajuns? Daca stii tu de biserici unde se da de pomana continua sa le frecventezi si lasa-ne... ideea de olog tot de biserici tine? Dar sa intram ontopic si sa vedem preturile la jocurile NOI: gran-ul care e din 2001 costa, NOU, 1.049.000 lei, nici macar cu 50 de mii mai mult )) REd-ul e 1.300.000 lei ...........asa ca lasa-ne cu jocurile tale la preturi mari si folosite de ani de zile ca nu tine... | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Fratilor, de unde venti cu bombele astea de preturi? http://www.********.ro/games.php?game_ID=2283 uite-aici jocul, la 42 de euro original si NOU !!!! | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 | Quote:
Ologule nu trebuie sa fi mare maestru in economie sa cunosti ce este aceea uzura morala. Daca nu stii ce inseamna te rog intreaba. O sa intelegi ce vreau sa spun si o sa realizezi ca preturile voastre sunt exagerate. Pentru cei care chiar vor sa vanda jocuri de PS2 eu chiar astept oferte "serioase". Si dupa cum observ nu sunt singurul asa ca nu ezitati. Sante | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |