![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
dark_one am fost pana la cora si nici urma de Fallout 1 + 2... ![]() Iar la best este F1 27 lei ... deci cam aiurea ... Oferta ramane valabila sau macar sa-mi zica cinva sigur unde-l pot gasi original la un pret mai interesant...
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
e posibil sa se fi vandut erau totusi destul de multe, eu n-am mai trecut pe la departamentul jocuri - erau insa colectia Fallout ( 1 si 2 ) si colectia rage of mages ( 1 si 2 ) ... ultima oara cand le-am vazut mai erau decat vreo 2-3 din Fallout si ceva mai multe Rage of mages ( erau niste cutiute mici de carton - cam cat 2 carcase slim puse una peste alta si prinse cu plastic ) - poate nu te-ai uitat tu destul de atent sau poate chiar nu mai aveau. oricum am vazut ca se gasesc si la ******* si la ******** cu ~ 6 EU pe bucata.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Iti dai seama ca daca tot eram acolo am cautat bine bine ![]() Si am vazut colectia ROM si m-am gandit ca probabil asa ar fi trebuit sa arate si Falloutu dar nu era nicaieri acolo... tough luck.. ![]() Deci oferta ramane valabila..
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |