![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 | Caut World of Warcraft!
Vreau sa cumpar World of Warcraft! ofer pt pachet sigilat 2mil iar pentru second 1.5mil!PM to mr_flamingo2004@yahoo.com sau acelashi user pt messenger!
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Am un wow de US in cutie Alliance (sau pot sa dau cutia de horde de la EU daca vrei) cd-uri neatinse, carte, cd-key. Pret 40$. In curand or sa apara la ******** prepaid carduri si toata lumea o sa-si poata plati contul fara probleme. Am cateva caractere pe cont, unul dintre ele si cel mai bine dezvoltat, este pe servarul Eredar (PVP) in gilda Romanilor,(Elfslayer - level 32 Troll Rogue). Pot sa confirme cei de pe aici care sunt in gilda, Ingeras - (guild master),Azmodan,Darthsith,Zeeker. Mai am un Mage 27 - Undead (Darkspear -PVP) - un Paladin 32 (Stonemaul - PVP) si un Dwarf Hunter 22 (Bloodhoof - PVE). Cine este interesat si este din Bucuresti se poate intalnii oricand cu mine si-l dau, nu pe mail sau telefon or stuffs - Facem verificarea contului dupa care respectivul/a isi poate schimba parola, adresa de mail,datele de contact,tot. Eu m-am mutat deja cu prieteni pe Europa - (Zenedar) si cu doua conturi chiar n-am ce sa fac si nici timp nu am sa joc pe amandoua. Cursul dolarului astazi este 27.300 la BCR pe site. 40x27.300=1.092.000 Contul a fost platit pana pe 8 Martie. Status: Frozen This account has been frozen and cannot be used for playing. Please add a payment below to reactivate this account. Daca vrei pot sa-ti platesc o luna eu dar iti mai pun 14.90$ cat e taxa lunara. Eu n-am mai bagat bani in el ca ma joc pe Europa. Daca esti interesat da-mi un mail la catalin@dotcommerce.ro sau aici. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Vand cont NOU (adica cu o luna gratuita) de WoW (pentru ca-mi iau Collector's Edition), plus CD-urile, manualul, cutia (varianta Horde) de la contul meu. Deci practic jocul nou-nout, cum il luati de la magazin, doar ca nu-i sigilat. Pret fix 1.5 milioane. Tel. 0744665386.
Last edited by Minel; 16-03-2005 at 00:23.. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
oare?
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |