![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Guest | Cumpar RPG-uri !!!
Salutare m-am hotarat sa cumpar niste rpg-uri, habar nu am ce caut acum, Fallout, FF7, Baldur's gate ...etc..ideea este sa fie super tare, platforma PC, lasati un mesaj cu ce jocuri aveti de vanzare + pret ( original, copie, cd, dvd ) accept orice. Pt detalii pm la misaclaudiu pe ym
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
mai bine lasati mesajele - daca Misa nu vrea respectivul produs poate sunt si altii interesati foarte buna initiativa Misa eu am originale Fallout 1 si Fallout 2 ... ( Fallout 1 l-am luat de la Cora ~ 150 - 160 mii si Fallout 2 l-am luat la schimb pe Baldur's Gate 1, ma rog am primit si bani ) am vazut (parca la ******** ) colectia Fallout 1/2 si Tactics la un super pret ( era ceva ieftin rau), ma mai interesez si revin later edit: Colectia Fallout ( 1,2 si Tactics ) 25.5 EU DAR Fallout 1/2 si Tactics separat la 5.5 euro fiecare ( adica 16.5 euro in total - FARA TVA ) => 726.495 lei ... eu zic ca se merita. PS: eu caut de multa vreme Final Fantasy 7 si 8 evident originale (tin minte ca am vazut FF7 pe piata la noi, la mai multe magazine chiar, dar pana sa fac eu rost de bani se vanduse ) Cutia de la FF7 e geniala
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
offtopic: Quote:
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |