![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Toronto/Ontario/Canada | vand super-colectie filme si jocuri !!
stiu ca nu chiar aici e locul potrivit, dar cred ca ar fi multi interesati de subiect, chiar daca nu viziteaza prea des sectiunea "Filme" -------------------------------------------------------------------------- vand colectie filme divx pe CD (aproximativ 500CDuri) cu 10mii/cd pt minim 50cduri odata (pentru cine le ia pe toate, 9mii/cd) vand colectie filme divx pe suport dvd (intra 6-7cduri pe 1dvd), aproximativ 400DVDuri cu filme de toate genurile, inclusiv desene animate, manga, hentai, documentare) cu 80mii/DVD pentru cine ia odata minim 50DVDuri, negociabil pentru cine le ia pe toate odata ! vand colectie de jocuri pe CD si DVD (~300CD si ~180 DVD) preturile la fel ca cele de la filme! le vand pentru ca ocupa prea mult spatiu si nici nu mai am timp sa ma ocup de ele pentru lista, dati reply sau PM cu adresa de mail. thx doritorii le vor primi prin posta cu ramburs pt ca nu sunt din bucuresti | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Toronto/Ontario/Canada |
nu am drepturi de autor e o colectie personala, sunt filme/jocuri descarcate de pe internet/retea locala majoritatea lor sau provenite din schimburi cu alti colectionari. nu ma ocup cu distributia ilegala, nu scot profit din asta. a fost pur si simplu o chestie de genul "imi place sa am". am investit mai multi bani decat o sa iau daca vand blancurile, pe blancuri am dat de 3-4-5 ori mai mult decat costa acum, nu mai zic de timpul alocat acestui hobby...
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
si in plus, faptul ca tu ai "investit" timp si bani nu o sa induioseze pe nimeni. pe mine m-a facut doar sa rad! ![]() ca si cum criminalul se roaga de judecator "stiti cat timp am am stat sa-mi ascut cutitele, m-am si taiat de doua ori la deget..."
__________________ la homepage nu mai e link-ul catre site-ul cu carti! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Toronto/Ontario/Canada |
a fost o prostie sa deschid threadul asta mai bine le duceam la bunici sa faca foc iarna .. nu e nici o scofala, inschimb pot sa-mi creez mai multe probleme ... "piraterie", etcrog frumos adminii sa inchida threadul si daca sa poate sa-l si stearga ! thx THREAD CLOSED | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
01. chiar daca este asa cum spui tu...colectie personala...potzi fi acuzat de piraterie! 02. cind mai ai asemenea anunturi ..alege corect subaria unde trebuie bagat anuntul 03. TOPIC CLOSED
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |