![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand colectie jocuri originale
Urmatoarele titluri: Prince Of Persia - The Sands Of Time - (2 CD-uri) X2 - The Threat - (2 CD-uri) Thief II - The Metal Age (+add-on The Shadows Of The Metal Age, freeware) - (2+1 CD-uri) Tom Clancy's Rainbow Six - (1 CD) Motocross Mania - (1 CD) Serious Sam - (1 CD) Gunlok - (1 CD) Dronez - (1 CD) Pret fix:100 RON Doar pt. Bucuresti contact: PM sau mail mihael15@email.ro Last edited by denton; 13-10-2005 at 20:05.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
oare ma insel eu sau este vorba despre jocuri BUNDLE ? (pe care scrie clar NOT FOR RESALE) PS: e ca si cum ai vinde jocuri piratate.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nu sunt numai jocuri bundle: Thief II spre exemplu este in carcasa, colectia sold-out. Intrucat nu am gasit in regulament mentiuni despre interdictia de a vinde software bundle anuntul meu initial ramane nemodificat. Daca totusi un moderator va considera ca nu este OK vanzarea unor astfel de jocuri voi mentine la vanzare doar jocurile non-bundle iar pe celelalte le voi dona ca bonus la acestea (donatia softului bundle nu cred ca este discutabila). Pentru opinii despre legalitatea vanzarii produselor bundle se pot deschide threaduri in alte sectiuni ale forumului sau bineinteles se poate lua legatura cu un moderator. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
stai linistit ca oricum s-au vandut pe aici foarte multe bundle uri - sunt mult "mai originale" decat alea copiate (piratate) PS: nu am spus cu rautate ca sunt bundle - pretul este chiar OK stai linistit (pentru cineva care chiar vrea jocurile respective) evident se mai poate negocia un pic (pana una alta intr'un fel tu le-ai luat gratis pe cele bundle) Iti urez succes la vanzare ( sand's of tine e DVD ?)
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Ultimul pret: 70 RON.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |