![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand 7 Jocuri Originale Ps2 Si 2 Jocuri Originale Ps1 PS2 HARRY POTTER AND THE GOBLET OF FIRE (ultimul din seria Harry potter) jucat de vreo 3-4 ori , nici o zgarietura , practic nou. Pret 80 ron . PS2 MEDAL OF HONOR : RISING SUN Pret 50 ron PS2 MEDAL OF HONOR : FRONTLINE Pret 50 ron PS2 ALONE IN THE DARK : THE NEW NIGHTMARE Pret 50 ron PS2 THE GETAWAY : BLACK MONDAY Pret 60 ron PS2 MISSION : IMPOSSIBLE OPERATION SURMA Pret 60 ron PS2 JET ION GP (jucat o singura data nu imi place genul,practic nou) Pret 30 ron PS1 SLED STORM Pret 20 ron PS1 FIFA FOOTBALL 2003 Pret 20 ron Toate jocurile sunt originale si ivn in carcasa lor , cu carte ...... Astept oferte YM grabber_22 sau 0726732866.
__________________ ╔═══════════════════════╗ VODAFONE : 0726732866 YM ID : grabber_22 ╚═══════════════════════╝ Last edited by GRABBER; 08-03-2006 at 12:04.. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
pai pui la pret si taxele postale cand trimiti ca le paltesc eu, cat de greu este sa mergi pana la posta si sa completezi un formular pentru colet rambus, il pui intr-un plic si il trimiti prioripost pe adresa mea, ca doar nu iti dau teapa ca nu pot sa il ridic pana nu platesc
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Man nu te supara pe mine dar am fost azi la posta si am stat aproape 2 ore sa iau o recomandata si am postat ce scrie mai sus exact dupa aia. Sorry , dar nu am timp. Daca ajungi pe viitor in Buc. ,sau ai vreun prieten , ma intalnesc su el cu cea mai mare placere.
__________________ ╔═══════════════════════╗ VODAFONE : 0726732866 YM ID : grabber_22 ╚═══════════════════════╝ | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
ma intereseaza Mohaa Frontline iti alegi tu ceva din lista mea (The Getaway; The Getaway: Black Monday; Dragon Ball Z: Budokay 2; Killzone; Final Fantasy X - meniurile jocului sunt in spaniola, este vorbit insa in engleza; True Crime Streets of LA; New Generation Tennis 2003) sau bani 300.000 lei Bucuresti sper ca jocul este PAL, discul nu arata foarte rau si evident jocul e in engleza.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) Last edited by dark_one; 27-03-2006 at 22:11.. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| mslv sorry man , dar jocul este 80 ron nenegociabil (este 178 ron pe ********.ro http://www.********.ro/games.php?game_ID=3673 si jocul a fost folosit de 2 ori). dark_one iti las MOHAA : Frontline (da este PAL) la 40 ron daca vii sa-l iei de la mine . l-am folosit , dar nu este foarte zgariat .
__________________ ╔═══════════════════════╗ VODAFONE : 0726732866 YM ID : grabber_22 ╚═══════════════════════╝ | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
80 ron NENEGOCIABIL (m-a costat 2 mil. aproape cand l-am luat)
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |