![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cumpar Nox si alte RPG-uri
Vreau sa-mi completez colectia de rpg-uri. Imi lipseste Nox-ul, pe care l-as dori si cu un serial neinregistrat pe net!!! ofer aprox 400k lei, asta daca arata bine, daca e sigilat discutam, la fel si daca nu se prezinta prea bine, pretul il negociem. Astept si alte oferte de rpg-uri.
__________________ I am Fire and Life Incarnate... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Am NOX, este ca nou doar ca nu am decat discurile ( cutia era mare si am aruncat-o, cartea era in germana, nu stiu pe unde este. Oricum jocul este in engleza, nu stiu de ce cartea era in germana. Nu l-am inregistrat pe net. Interested? 0722.321.360
__________________ Why drink and drive when you can smoke and FLY ? ---------- VA pupa TATA | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
ok. lipsa cutiei nu e o problema, inainte de a te suna, mai ales ca sunt pe orange, da-mi niste detalii: 1. sunt mai multe cd-uri? eu stiam doar de unul 2. sunt in carcase de cd normale? sau gen dvd... 3. o poza-doua cu siguranta m-ar ajuta mult. 4. esti din bucuresti? si 5. zgarieturi ceva pe cd(-uri)? merci
|
| | #8 (permalink) | ||
|
scuze de offtopic, dar am o intrebare pt fanii fallout: cum pot sa fac sa mearga pe winxp jocurile fallout 1 si 2? daca ar merge, le-as akizitiona originale, ca merita, dar din pacate am incercat niste versiuni copiate dupa originale si nu au mers pe winxp, in skimb pe 98 da...
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |