![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| CUMPAR urmatoarele jocuri
Cumpar urmatoarele jocuri la cutie BIG RETAIL BOX cu manuale si accesorii (kit complet): TES 1: Arena Battlespire Redguard TES 2: Dagegrfall TES 3: Morrowind Collectors Edition Diablo Bioforge Baldurs Gate: Tales of the Sword Coast Baldurs Gate II: Throne of Bhaal Planescape: Torment Icewind Dale I Icewind Dale: Heart of Winter Icewind Dale II Colelctors Edition Lords of the Realm Lords of the Realm II Arcatera
__________________ "War. War never changes." Last edited by grotesque; 16-03-2006 at 09:58.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Acum, fara suparare si scuze de offtopic, dar le gasesti pe toate in magazin, daca te-ai uitat prin thread-uri, nu prea vinde nimeni jocuri (spre deosebire de telefoane sau piese de calculator) si mai ales si "big retail box" deci... Din toate de mai sus o sa faci rost de pe forumul asta de un baldurs1, morrowind editia game of the year deci nu "big retail box" si poate diablo... si-n plus arunca un oki la preturile din magazine, arcatera, sau icewind, diablo, etc sunt super ieftine nu stiu de ce ai vrea sa le cumperi uzate si nu noi...Ia reply-ul meu ca un sfat: sa nu astepti sa sara lumea cu jocuri din stanga si din dreapta, ca nu o sa se intample. Daca vrei ia morrowind-ul de la eeletist(si ce mai gasesti pe aici), iar restul cauta-le la magazinele de specialitate, nu sunt scumpe.
__________________ I am Fire and Life Incarnate... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Iasi |
ai zis ca am sa gasesc jocurile in magazine? zi-mi si mie te rog ce magazine vand jocurile respective la BIG RETAIL BOX in Romania... scuza-ma, dar mie nu imi trebuie pt colectie shitturi la cutie de pastic stil DVD lla 300 de mii bucata. cat despre ce se vinde si ce nu se vinde aici nu ma intereseaza, eu am incercat si niciodata nu stii de unde se poate ivi o ocazie. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
BG 2 la Best -> partial localizat BG1 + add on unde stiu eu da nu zic (nu de alta da vreau sa-l cumpar si acum regret ca l-am dat pe al meu )
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Iasi | Quote:
bg2 de la best este la cutie carton? la fel si bg1 cu addon? | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Iasi | Quote:
BIG RETAIL BOX inseamna la cutie mare de carton | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |