![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| vreau sa cumpar de pe ********
vreau sa ii fac cadou unui prieten jocul world of warcraft + un gamecard si m-am gandit sa le cumpar de pe www.********.ro , datorita pretului avantajos. a cumparat cineva de la ei? cum pot sa cumpar fara sa platesc online (nu am carte de credit). pot sa cumpar de la sediul firmei cu banii jos, sau sa fac comanda si sa platesc cand imi vine acasa?
| |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
faci comanda, iar cand iti vine coletul acasa (prin priori post) atunci platesti. la pretul produsului achizitionat se mai adauga si taxa de livrare care cred ca e de 20RON. succes! intr-adevar wow e un cadou frumos...ce nu o sa aprecieze prietenul tau e abonamentul lunar de 50RON xD | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Salut. Faci comanda pe sit. Alegi la modalitatea de plata Ramburs (in loc de carte de credit). Te suna cineva de la vanzari ca sa confirmi comanda. Daca doresti ii spui ca nu vrei sa platesti cei 17 RON taxa de transport (atat e, nu 20) si ca doresti sa il iei de la sediu. Sediul se afla pe Bd. Bucurestii Noi 25A - la 200 m de podul Constanta. Daca nu vrei sa faci pe sit, si mai simplu, dai un telefon la 021/4083090 si spui ca vrei sa faci comanda si spui si cum vrei sa intri in posesia jocului. Atentie - nu se tine stoc la birouri, deci nu recomand sa vii direct cu banii. Trebuie sa suni sau sa fii sunat inainte si sa aranjezi o zi si o ora la care doresti sa achizitionezi jocul. Programul este 8:30-17:30, luni-vineri. E intr-adevar un cadou fain, mai ales cu PrePaid se poate juca pana apare Burning Crusade Daca sunt nelamuriri, PM me.
| |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
multumesc pt informatii baieti, e perfect, stau la 2 statii de sediu se pare si nu stiam . voi face comanda saptamana viitoare si voi veni la sediu sa il iau. stiu ca e un cadou frumos, mai ales ca cel pt care e joaca de un an pe servere pirat si de mult doreste sa joace pe original | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |