![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Vand 15 bucati licente windows xp home edition oem, dintre care 6 sigilate, restul desfacute doar pt folosirea CD-ului la instalare, cu label-urile intacte. Licentele sunt achizitionate legal, au fost folosite intr-un internet caffe. Se acorda factura. pret: 290RON Toma, 0727.648.968 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
Tu daca vrei sa-ti iei licenta de Win te duci la sediul Microsoft sa o cumperi sau de la dealeri de genul DC, Ultra Pro, Flamingo, Best etc.? Daca iti cumperi World of Warcraf sa spunem, dai o fuga pana la sediul Blizzard sa-ti cumperi licenta? Intelegi unde bat? Mai clar. Iti cumperi LOGAN si vrei sa-l vinzi. Te duci sa ceri acordul uzinei DACIA-RENAULT? Hai sa nu mai cautam piraterie in orice numai de dragul de a ne da fair-play. Daca licentele sunt bune si utilizabile iar omul nu mai are nevoie de ele, altcineva le va putea folosi si astfel va avea windows licentiat. Adica: NU VA PIRATA un Win XP HomeEd. Sounds fair to me. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Quote:
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Cosmote: 0762244997 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Salut. M-am confruntat cu problema pot sa va spun cu ce se mananca licentele astea. Exista 2 variante OEM care se vinde numai cu un sistem complet.(placa baza + proc) in principal.... OEM sunt mai ieftine. Exista si varianta RETAIL care e aproape dubla ca pret si e nominala adica e valabila pentru persoala care a cumparat-o si se poate transfera de pe un sistem pe altul. La varianta OEM daca faci un UPGRADE semnificativ(placa+proc) ai sansa ca LICENTA SA NU MAI FIE VALABILA. LICENTELE OEM NU POT FI REVANDUTE!!!!!!!! DIN CATE STIU NICI MACAR DACA VINZI SISTEMUL CU TOT CU LICENTA. Sper ca informatiile nu sunt gresite dar asa mi-a spus dealerul de la care am cumparat eu licenta. Stiu ca sunt absurde regulile dar asa se intampla cand MS are monopolul sistemelor de operare. Scuze sa dezamagesc vanzatorul dar din pacate asa sta situatia.
__________________ don't mess with ninja cat!! | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Nu e chiar asa, pentru ca ar fi absurd. O avea microsoftu monopolul la sisteme de operare, dar nici in halu asta. In momentul in care faci upgrade sau schimbi semnificativ configuratia sistemului, windowsul cere automat reactivare. In momentul in care nu mai merge cheia folosita la activare din cauza ca a fost activata de prea multe ori, telefonezi la microsoft si le spui problema, dupa care primesti un nou cod de activare. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
man in momentul in care iti faci upgrade semnificativ... e.g. mai jos... ei il considera ca un nou sistem... stiu ca e absurd ... dar consulta-te cu persoana autorizata si posteaza ca sa stie toti... adik daca ai p4 la 3 ghz si facii upgrade la 3,4 cica e ok.. dar daca ai p3 la 733 si faci la 3,4 GHZ e considerat nou sistem .. nu mai e considerat upgrade....... chiar sunt curios daca am dreptate... sau daca am inteles eu bine... repet nici eu nu sunt sigur... am aflat de la un dealer eu am reactionat la fel ca tine cand am auzit dar omul mi-a confirmat........... pana aici duce marsavenia MS ... vin si iau pe fraierii de programatori romani pregatiti cu banii dati de noi ... ii exploateaza bine si apoi ne vand rezultatul muncii pe bani grei.. si mai vin si cu reguli tampe.. again.. I hope I'm wrong
__________________ don't mess with ninja cat!! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Gata cu mistoul ![]() Soft MICRO"MOFT"nu se poate vinde aici!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |