![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cumpar URGENT un joc foarte vechi, "The Last Express" ( PC ) !
Cumpar URGENT acest joc, aparut in Martie 1997, numit "The Last Express" ! Este un adventure, de nota 10 la vremea lui ! Eu am jucat doar demo`ul, un demo din pacate foarte scurt, de pe CDu` cumparat la C.E.R.F.`ul din 1997. Vreau acest joc, FULL, cu toate cele ! Nu shtiu de unde sa fac rost de el, deci apelez la ajutoru` vostru. Nu ma intereseaza sa fie neaparat ORIGINAL, chiar nu`mi pasa sub ce forma vine, vreau doar sa fie FULL ca sa`l joc pana la capat shi sa`l trec in palmaresu` meu ce gamer inrait ! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
12MB in 6 ore... whoaaa... inseamna ca tragi cu catziva kb / s, poate nici aia, poate doar bites / s ? ![]() Nu conteaza, keep up the good work, in cele din urma, chiar shi in ritmu` asta, in cateva zile - o saptamana, il vei lua ! Poate mai repede. ![]() Cand il ai, pune`mi`l shi mie pe 3 CD`uri ( sau poate il iau prin DC++ de la tine, mai simplu ) shi promit sa te rasplatesc shi sa itzi spun un SINCER multzumesc ! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Intr`adevar. Multzumesc ClawmVP, pentru acest sfat ! Chiar acum il iau shi daca se mentzine viteza, mai am doar 5 ore jumate, acum 10 minute a inceput. ![]() "Cash rules everythin` around me, C.R.E.A.M ! Get the money..." ![]() "Wu Tang Clan ain`t nothin` to fuck with..." ![]() Peace dawg. Pardon, am uitat sa inchid threadu` ! Da, deci cu mare fericire in suflet va spun : THREAD CLOSED ! Last edited by TzapInferno; 09-08-2006 at 14:09.. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Mda, l`am terminat aseara... Se pare ca memoria mea mi`a jucat nishte feste, nu a fost nici pe departe ceea la ce ma ashteptam, sub ashteptarile mele complet ! De fapt, sincer sa fiu, MAI MULT M`A STRESAT, pana l`am terminat ! Am ametzit de cat m`am plimbat prin cele cateva vagoane, numai "A B C D E F G H" shi "1 2 3 4 5 6 7 8" am in cap. Shi in plus, desfashurarea actziunii n`are nici o noima, e total aiurea, majoritatea actziunilor pe care trebuie sa le faci, le faci pur shi simplu asha, FARA SA SHTII DE CE TREBUIA SA FACI ASHA ! Una peste alta, ma bucur ca mi`a luat doar 1 zi, ziua de ieri adica, ca sa il adaug in palmares. Oricum cu sigurantza n`o sa mai fac ceva de genu` asta prea curand, adica sa ma intorc in timp pentru un joc vechi de care abia acum imi aduc aminte ca l`am ratat, cine shtie ce tzeapa imi mai iau ! Ultima data cand am facut asta, anu` trecut, m`am intors la Jagged Alliance 2, ca`mi adusesem aminte ca nu l`am terminat. Atunci a meritat. Acum nu. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |